Hatásos az l-arginin?
Figyelt kérdés
Hallottam erről az aminosavról, ódákat zengenek róla, azt mondják mindenre jó. Ez nem csak átverés? Guglin utánanéztem, nem nagyon találtam olyan oldalt, ami számomra megbízható lenne. Két féle találat jött ki: az egyik fajta, ahol a jó hatásait ecsetelik, a másik csoportban meg különböző cégek l-arginin kapszuláit lehet megrendelni ~10 ezer forintos áron. Arra is kíváncsi lennék, hogy ez nem csak vakítás? Ki tudja mi van ezekben a bogyókban?2011. jún. 15. 19:20
1/1 anonim válasza:
Az arginin egy aminosav, amit csak korlátozott mértékben tudunk előállítani. Viszont a táplálékban megtalálható (állati húsokban mindenféle aminosav megtalálható, ami kell).
Szerintem felesleges ilyeneket szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!