Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet ez? Hátfájdalom de...

Mi lehet ez? Hátfájdalom de mitől?

Figyelt kérdés
Reggel mikor felkeltem még semmi bajom nem volt,felraktam az ebédnek valót,aztán mikor leültem és el akartam fordulni valamiért iszonyatos fájdalmat éreztem a hátam jobb felén,annyira ,hogy még a levegő vétel is fájt.Most alig bírok hajolni,fordulni.Mi történhetett?Izom fájdalom lenne?
2011. jún. 15. 08:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Valószínű, hogy egy rossz mozdulattól becsípődött egy ideg...az szokott ilyen hirtelen szúró, nyilalló fájdalmat produkálni a derék-hát környékén!

Próbáld meg magad nagyon óvatosan átmozgatni, de ha érzed a szúró nyilalló érzést akkor feküdj le, ha lehet kicsit keményebb felületre, és pihentesd...esetleg kend be valamilyen gyulladás-fájdalom csökkentővel a területet.

Általában pár nap alatt elmúlik, ha nem akkor irány a reumatológus-ortopéd doki!

2011. jún. 15. 08:53
 2/3 Ludens ***** válasza:

Valószínűleg aköznyelvben ideg becsípődésnek nevezett jelenségről lehet szó. A fájdalom helyétől függően több területre kisugározhat így légvételkor is okozhat fájdalmat. Ezzel ebben az esetben nem sokat lehet tenni pihentettni kellene kicsit . Elmultával a következő alkalmak bekövetkezésének esélye csökenthető tornával, odafigyeléssel a megfelelő test tartásra, megfelelő nem túl puha fekhelyel.

Mielőbbi jobbulást!

2011. jún. 15. 08:53
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Akkor igyekszem pihenni.
2011. jún. 15. 09:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!