Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nagyon megégett mindenem. El...

Nagyon megégett mindenem. El fognak múlni a hegek?

Figyelt kérdés
5órát feküdtem a balcsi parton,napozó tej nélkül,mindenem megégett,a lábam és az arcom a legdurvább,itt fel van hólyagosodva a bőr,többi helyen "csak hámlik"... ugye elfognak múlni teljesen a hegek? volt már vki ilyen helyzetben?
2011. jún. 14. 20:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, a kérdésedre nem tudok válaszolni, de rendkívül kíváncsi lettem, hogy ezt mért csináltad? Vagy csak elaludtál a napon?
2011. jún. 14. 20:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Paradicsom + joghurt! ezt keverd ossze, es azonnal kend fel a testedre, akkor elfog mulni!
2011. jún. 14. 20:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Csak azt ne, amit a második írt! Az ilyen eseteket utálják a legjobban az orvosok, mikor ilyenekkel kenik magukat az emberek, aztán csodálkoznak, hogy elfertőződik... Amúgy ilyen esetben szerintem már 2-3-ad fokú égési sérülésről beszélünk, ezzel pedig tanácsos orvoshoz menni.
2011. jún. 14. 20:28
 4/6 A kérdező kommentje:

kicsit berúgtunk,és bealudtunk :(

holnap megmutatom dokinak,amúgy ez már egy hete történt,cska most kezdtem el hámlani,és a hámlás alatt sokkal rondább a bőröm,hólyagos,nagy barna foltok vannak rajta.. :( nagyonfélek h megmarad!

2011. jún. 14. 20:52
 5/6 anonim ***** válasza:

20:28

En nagyon regen hasznalom ezt a modszert, s neha meg aloaveranak a friss zselejet is adok hozza. Most egy hete is ezt hasznaltuk, es erdekes, hogy soha nem fertozott meg el senki!

Tenger mellett elunk, tehat tudom azt, hogy mit lehet tenni egy ilyen esetben a borre,s nem tudom, hogy a paradicsom es a joghurt, vagy kamilla olaj kevereketol miert kapnank fertozest?

2011. jún. 14. 23:07
 6/6 anonim ***** válasza:

20:52

Kedves kerdezo! Nagy felelotlenseg, hogy hosegben alkoholt fogyasztasz, aztan kifekszel a napra, a Balatonon eppen ez okozza a legtobb halal esetet nyaranta!

2011. jún. 15. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!