Barátom éjjel nagyon izzad már tavaly nyár óta kicsit melegebb időben. Az ágynemű úszik a víztől és kicsit büdös is lesz. Párszor nem bírok aludni ez miatt. Mit lehet tenni ellene?
Figyelt kérdés
Az egész ágy nagyon vizes lesz tőle és nem tudok úgy aludni. Mitől jöhetett elő ez neki? Mitől lehet ez a nem túl kellemes változás?2011. jún. 14. 08:26
11/13 anonim válasza:
Én ugyan így jártam 2 éve.Egyszer csak éjjelente elkezdtem nagyon izzadni és reggelre olyan szagom lett,hogy magamat sem bírtam elviselni.Ez egész nyáron így ment.Aztán ahogy jött,úgy el is múlt és a mai napig nem jött vissza.Fogalmam nincs mitől volt.Azt gyanítom,hogy valami hormonális változáson ment keresztül a szervezetem,vagy a munkahelyi stressztől.Nem tudom.Akkor 36 éves voltam.
12/13 A kérdező kommentje:
Ő is lassan 30 lesz. Tavaly tapasztaltam először ilyet nála, meg idén. Most nincs is olyan meleg, hogy ennyire izzadjon. Télen is volt ennyire meleg a lakásban, mégsem volt semmi ilyen. Szerintem idegi eredetű lehet. Túl sok szarral foglalkozik mindig. Amikor semmi munkahelyi meg egyéb nagyobb elfoglaltsága nem volt, addig nem tapasztaltam ilyet.
2011. jún. 14. 11:18
13/13 anonim válasza:
Lehet,hogy igazad van.Nálam mikor az izzadás előjött,úgy volt,hogy a munkahelyemről kirúgnak és egyéb más dolog is összejött.Most pont ugyan ez a szitú és mégsem izzadok.Ki érti ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!