Napi 3-4 liter szánsavmentes ásványvíz elfogyasztása nem túlzás?
75 kg vagyok és 172 cm.
Igazad van, erre mondjuk nem gondoltam.
Lehet normális az emelkedett vízfogyasztás, sportolás és a meleg időjárás nagymértékben megnövelheti a vízfogyasztást, ami az ön esetében adott lehet. Azért megéri rá odafigyelni. Lehetséges oka lehet az fogyokurához szedett vízhalytó hatású szer aminek ebben az esetben semmiképp nincs jó hatása, vagy esetleges cukorbetegségre hívhatja fel a figyelmet amit háziorvosnál gyorsan kivizsgáltathat.
Ajánlom, hogy ne mindig ugyan olyan típusú ásváyvizet igyon bizonyos időközönkét cseréljeőket.
Kérdésére a válasz röviden. Nem felesleges az a víz mennyiség amit bevisz. Ha szomjuság jelentkezik azt kikell elégíteni. A szomjuság okának tisztázása mint ahogy fentt is írtam már más kérdés.
Köszönöm!
Jól esik ez a mennyiség. Nem szedek fogyasztószereket és tudtommal cukorbeteg sem vagyok, nem utal erre semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!