Fülgyertya használ az eldugult fülnek?
Figyelt kérdés
zsírtól van eldugulva ez biztos.Még sosem használtam fülgyertyát.Nem tudom, jó hatással van erre is?Mennyibe kerül egy jobb fajta?2009. márc. 20. 13:11
1/7 anonim válasza:
Használ! Kb 5 párat kell elhasználni ez kb 3000 ft-ba kerűl. Ha nincs javulás, ami persze elképzelhető, akkor lehet, hogy gyulladás van a hallójáratban. Akkor el kell menni a dokihoz. Víz ne menjen a füledbe hajmosáskor sem. és ne piszkáld fülpálcával sem. egy nedves, de nem csurgó vizes textil zsepivel tisztítsd a hallójáratot. csak addig kell tisztítani amig beérsz az ujjaddal. Eszedbe ne jusson, a reklámban látható fűlzsír lazító spray-el befújni, mert az csak feloldja a zsírt és még mélyebbre fog folyni a hallójáratba. Van még egy szer a Sinupret ami szájon át alkalmazva segíti a járatok tisztulását.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget!Tehát ha gyertyázom, akkor kidugul a zsírtól elzáródott rész.De hova tűnik, a hallójárathoz "megy" és onnan ki tudom törölni/tisztítani?
2009. márc. 20. 13:28
3/7 anonim válasza:
Nem! A vákum kiszívja a füledből. A fülgyertya üreges felépítésű az egyik felét bedugja a füledbe aki csinálja (mert egyedül nem tudod, meg se próbáld), a másik végét meggyújtja. Csipesszel le kell csípni az elégett részt, de ezek rajta vannak a használati útmutatón. A füled felőli résznek a belsejében van egy gézréteg és azon szippantja át a zsírt, visszaesni pedig már nem tud. Ha végeztetek vágd fel a gyertyacsonkot és nézd meg mi marad a belsejében! Meg fogsz lepődni:)
4/7 anonim válasza:
Szia. Olcsóbban is be lehet szerezni gyógynövényes boltban: 300ft/pár. Próbáld ki, érezni fogod a különbséget.
5/7 anonim válasza:
Ugyanez a történet a gégészeten ingyenes és évente 1x van rá fél órám várakozással együtt. :-) Akkor miért jó ezzel kísérletezni?
6/7 anonim válasza:
#3 Ekkora sületlenséget te jó isten! "Talán ha s porszívó csövét rakná a füléhez akkor lenne vákuum." Hogy szívná át a gézfilteren a fülzsírt gravitációval ellentétesen ráadásul? Ami van vákuum hatás max a levegőt képes kiszívni a néhány percig amíg le nem ég a gyertya felsőbb része és még van valamiféle vákuum hatás. Ami benne van a megolvadt méhviasz ami úgy néz ki mint a fülzsír. A filter azért van, hogy ne a hallok-járatba essen bele az olvadék, égéstermék.
7/7 anonim válasza:
(6 vagyok még.) Rendszeresen használva meggátolhatja, hogy a fülzsír összeálljon és eldugítja a hallójáratot a hőhatása miatt. Sok gyertya már eldugult fülnél fellazíthatja esetleg. Gégészet fülmosás a megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!