Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Megfázásból eldugult a fülem?

Megfázásból eldugult a fülem?

Figyelt kérdés
Először egy megfázással indult.Torokfájás,láz és taknyos is voltam. Tegnap reggelre bedugult a jobb fülem.Hallok rá, de érzem hogy el van dugulva...Mit tehetnék vele?? Szilveszterig múljon el...:(
2010. dec. 25. 13:54
 1/10 anonim ***** válasza:

Orrcepp(Nasivin), köptető(Fluimucil 600), száraz meleg.

Nem gőz, nem állva csepegtetni, hanam fekve és nem bioptron, hanem infralámpa, nem ki-be járkálni, hanem temperált(fűtött) környezet

2010. dec. 25. 14:00
 2/10 A kérdező kommentje:
Hol lehet kapni ilyenkor ilyeneket?
2010. dec. 25. 14:05
 3/10 anonim ***** válasza:
Igen, lehetett a megfázás miatt, nekem is szokott bedugulni a fülem megfázás közben. Valóban a Nasivin orcsepp nagyon jó fülbe is. Könnyen be lehet szerezni. Szilveszterig nagy valószinűséggel el fog múlni, nekem is egy-két nap és elmúlik. Fontos, hogy ha ki akarsz menni, vegyél sapkát, nehogy mégjobban huzatot kapjon a füled.
2010. dec. 25. 14:08
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! megnyugodtam:)
2010. dec. 25. 14:09
 5/10 A kérdező kommentje:
És ezt gyógyszertárban keressem?
2010. dec. 25. 14:16
 6/10 anonim ***** válasza:

első vagyok

Nasivin orrba nem fülbe!!

(a fülkürt amin az orrod felé most nem szellőzik a füled, az hurutos, s ezért kell FÜLFÁJÁSRA ORRCSEPP )

2010. dec. 25. 14:40
 7/10 A kérdező kommentje:
ezt most nem értem ne haragudjatok akkor orrcseppet a fülembe??
2010. dec. 25. 14:41
 8/10 anonim ***** válasza:

pedig egyszerű: elsőre írtam, hogy orrcseppet kell használnod, a második félreértette -mert, hogy ügye nem az orrod, hanem a füled fáj.

Ezt követően eloszlattuk a tudatlanságot, HOGY UGYAN A FÜLED FÁJ, de fülkürthutut okozza, AMIT ORRBA CSEPEGTETETT orrcseppel lehet gyógyítani (ahogy azt korábban is leírtam).

Gyógyszertárban kaphatod meg, recept nélkül adják (az ügyeletes gyógyszertárat keresd!)

2010. dec. 25. 19:10
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm..hnap megyek megvenni...:)
2010. dec. 25. 21:49
 10/10 anonim válasza:
Nekem akkor dugul be mikor kifujom az orrom
2022. szept. 26. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!