Miért van az hogy ha nem pukkantok felpuffadok?
Figyelt kérdés
Miért van az, hogy ha nem engedhetem ki a pukit, mert emberek között, pl. munkahelyen vagyok, mindig felpuffad a hasam és szúr, szenvedek tőle? Sokszor munkahelyről hazaérve alig várom, hogy szellenthessek. Sajnos, csak hangosat tudok, ezért még sunyiban sem lehet az utcán. Ez nálam nagyon gyakori. Szinte minden nap előfordul, amikor nem itthon vagyok. Nem eszek olyan kaját, amitől gáztúltengésem lehetne. A babot direkt kerülöm.2009. márc. 19. 22:21
1/6 anonim válasza:
Egy cipőben járunk.Azért puffadsz fel,mert bent kell tartanod, és a gáz felpuffaszt.Én sem eszem olyat,amitől ennek kéne lennie.Valószínű stressz.
2/6 anonim válasza:
Mindenki így van vele, nem távoznak a gázok, és belekben halmozódnak fel.
3/6 A kérdező kommentje:
Ez nagyon gáz! Szó szerint!:) Régen egyik párom előtt sem gázosítottam, de most nem bírtam tovább a szenvedést! Az gáz, ha lány vagyok és ilyen problémám van? Szerintem szégyen..
2009. márc. 19. 22:28
4/6 anonim válasza:
Nem szégyen! Én is lány vagyok, és mostanában sokkal "pukisabb" vagyok, mint régebben. Szerintem is a stressztől van. Ilyenkor jobb kimenni valahová, és kiereszteni, mert bélcsavarodást is lehet kapni.
5/6 anonim válasza:
Én is lány vagyok!Szerintem sokan vannak így mint mi ne aggódj:).
6/6 anonim válasza:
Igen!Igaza van az utolsó előtti Hölgynek.Bélcsavarodást is lehet kapni és az meg még kellemetlenebb!
Én is csak a stresszre tudom fogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!