Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 20 vagy 30 faktoros naptejet...

20 vagy 30 faktoros naptejet vegyek?

Figyelt kérdés

Mindenhol azt olvasom, hogy idén nyárra már mindenképp kell min. 30 faktor. De ezzel szemben az én bőrtípusom olyan, hogy nehezen égek le és könnyen barnulok, ezért akiket megkérdeztem, mind azt mondták, hogy nekem elég lenne 15-20 faktoros is. Akkor melyik legyen?

(És naptej vagy napolaj?)

2011. jún. 7. 14:34
 1/7 eNerdzsy ***** válasza:
52%

Ismered a mondást, hogy "próba szerencse"?

Egyébként csak, hogy még komplikáltabb legyen a helyzet; még az azonos számmal jelölt termékek sem nyújtanak ugyanolyan védelmet.

2011. jún. 7. 14:40
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Minimum 40-eset, mindegy, milyen a bőröd. Ez a biztos.
2011. jún. 7. 14:41
 3/7 anonim ***** válasza:

nekem a rossmanos 10-es elég...nehezen barnulok,le nem égek

fehérséghez 40est vegyél,ha barnulni is akrsz akkor 20is sok

2011. jún. 7. 14:47
 4/7 anonim válasza:
Szerintem csak jót teszel magadnak ha nagyobb faktorút veszel. Így biztosan nem égsz meg. Egyre több a bőrrák, jobb elkerülni. Én inkább a magasabb védelmet választanám. Hidd el szépen fogsz barnulni úgy is, csak tutira nem égsz meg.
2011. jún. 8. 15:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Vegyél minimum 50 et
2011. jún. 10. 16:16
 6/7 anonim válasza:
én már 20astól sem barnulok le. úgyhogy inkább 10-15öst használok. A baj akkor van ha leégsz, nem ha napra mész. Sokat gondolkozom azon, hogy a naptej business is hasonló-e a védőoltásokhoz... keresletet teremtenek rá, holott lehet, hogy nem is annyira veszélyes, mint mondják. persze mindennek van alapja
2011. jún. 11. 01:08
 7/7 A kérdező kommentje:

Tavaly nem is használtam mindig naptejet, de mégis kimászkáltam a napra még dél körül is, de nem égtem le. Valahogy mindig tudom hol a határ. Idén többet szeretnék naptejet használni, és már vettem egy 20 faktorosat, szóval remélem elég lesz.

Köszönöm a válaszokat!

2011. jún. 11. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!