És milyen fajtát? Sima fehér bekenős, fújós, átlátszó, napolaj? És milyen a bőrtípusod?
2011. jún. 9. 21:01
1/10 valakiakitnemismersz válasza:
Fehér bekenős legerősebb és mindenhol bekenem.a szép fehér bőröm nem akarom elcsúfítani ronda barnává. 14/f
2011. jún. 9. 21:07
2/10 anonim válasza:
Most készülök vetetni unokatesómmal egy 20 faktorosat,legutóbb az övét próbáltam ki, sima "bekenős" naptej volt,de míg más naptejeknél simán leégett (az egyébként fehér és érzékeny) bőröm,addig az övé tökéletesen megvédett a leégéstől.Sajnos a nevére nem emlékszek, de megkérdezem majd tőle,és leírom:)
2011. jún. 9. 22:07
3/10 anonim válasza:
Minimum 50 faktoros, napallergiásoknak való (gyógyszertárban kapni, sima fehér bekenős). Nagyon fehér a bőröm, volt már melanomám, szóval vigyáznom kell rá.
19/L
2011. jún. 12. 12:27
4/10 anonim válasza:
10-15 vagy 20 fogok most az a baj minél magasabb a védelem annál magasabb az ára is. Én elég fehér bőrü vagyok de tele vagyok már barna foltokkal sajnos mert nem használtam eddig soha naptejet hát ezentúl áldozok rá(persze nem fogom megvenni a legdrágábbat) remélem még nem késő megúszni a bőrrákot. Le is égtem minden évben eddig, elég csúnyán...
Azért ez már vicc, hogy még napozni se költségmentesen.
2011. jún. 12. 13:59
5/10 anonim válasza:
23/L voltam
2011. jún. 12. 14:00
6/10 anonim válasza:
*lehet
2011. jún. 12. 14:01
7/10 anonim válasza:
Nekem alapból elég barna a bőröm, leégni sosem szoktam. Csak ha tudom, hogy nagyon sokat leszek kint (pl. strand, kirándulás) akkor kenem be magam, mert félek a bőrráktól. Most 30-as faktoros nívea krém van itthon.
2011. jún. 12. 15:13
8/10 anonim válasza:
Kettő van, egy 27 és 50 faktoros.
Kedvemtől függ, melyiket kenem fel, ha a napozás a cél, akkor 50-es, ha csak városban szaladgálni 27-es!:)
Sima fehér bekenős, és ami külön fontos számomra, hogy Magyar termék és BIO!:)
2011. jún. 12. 15:35
9/10 anonim válasza:
Jézusom, ha a 10-es ilyen drága mennyibe kerülhet az 50-es :(
2011. jún. 12. 16:29
10/10 A kérdező kommentje:
Hát sztem mindegy, hogy 2 ezer forintért veszek vagy 3 ezerért.. Oké, egyszerre sok pénz, de nem ezen kell spórolni. Egyszer megveszi az ember, és valszeg egész nyárra elég lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!