Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet ez a "kiütés"?

Mi lehet ez a "kiütés"?

Figyelt kérdés

A talpamon és néha a tenyeremen is kijönnek apró pirosas pöttyök, hólyagok, de nagyon picik, mint egy kisebb pattanás, de mintha víz lenne a hegyükben, és viszketnek.

Akkor jönnek elő, ha kezd melegedni az idő (25 fok felett), ilyenkor elkezd nagyon izzadni a lábam és a tenyerem, rá pár napra megjelennek a pöttyök.

Ha pár napra lehűl a levegő, az izzadás is eltűnik, és a pöttyök is láthatóan kezdenek elmúlni, ilyenkor viszont lehámlik a bőröm...

Nagyon idegesít az izzadás is, akkor is izzad, ha nincs rajtam zokni vagy cipő és csak úgy fekszem az ágyon. Múltkor annyira izzadt, hogy szó szerint elcsúsztam a parkettán, csak velúr talpú papucsot vagy szandit tudok felvenni, mert a simában annyira csúszkál a lábam, hogy nem tudok menni.

Erre most még ezek a pöttyök is....:S

Néztem képeket bőrgombáról, de az enyém nem úgy néz ki.

Van/volt valakinek ilyen?

2011. jún. 7. 13:44
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem mennyn el bőrgyógyászhoz
2011. jún. 7. 17:02
 2/4 A kérdező kommentje:
Kértem időpontot, de csak jövő héten tud fogadni, addig gondoltam megkérdezem, hogy volt-e már valakinek ilyen problémája.
2011. jún. 7. 17:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem ahogy leírod bőrgombának tűnik, hiába azt írtad h nem úgy néz ki. Nekem már volt párszor bőrgombám és nem mindig ugyanúgy nézett ki. Sztem az lesz. Ha van otthon Canesten, Lamisil vagy akármi más ami gombásodásra jó akkor kezd el kenegetni.
2011. jún. 9. 13:07
 4/4 anonim válasza:
Szerintem ez egyszerű allergia.Pl apámnak mindig a sós viztöl jött ki,de azért az orvos pontosabb választ fog adni.
2011. jún. 9. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!