Mi lehet ez? Miért csinálom ezt?
Figyelt kérdés
Na lehet h hülyén fog hangzani, de nem tudom máshogy leírni. Az van velem, hogy ha bárhova megyek, és ugye viszem magammal az alap dolgaimat ( telefon, pénztárca, óra, nyaklánc, napszemüveg stb.) állandóan van bennem egy belső kényszer, h "ellenőrizzem" le h meg van-e még, tehát nem hagytam-e el, vagy stb. Nem kell most olyanra gondolni h down-kóros vagyok, vagy akármi, ezt nem lehet rajtam kívülről észrevenni, csak mégis van bennem egy feszültség, egy kényszer, hogy a kezemmel győződjek meg róla, hogy meg van e minden amit magammal vittem vhova. ( pl pár percenként tapogatom a zsebemet h megvan e minden.) és az agyam is állandóan azon jár, hogy mit hagyhattam otthon, mi nincs nálam, ún. hiányérzetem van, mintha vmit elfelejtettem volna, pedig nem. Ez mitől lehet? Az a baj, hogy akármit csinálok ( vezetek, vagy bármi) végig azon jár a fejem, hogy megvan e minden amit otthonról magammal vittem, vagy nem felejtettem-e el/otthon vmit. Tudom hülyén hangzik ez az egész, de nagyon idegesít h e-miatt nem tudok laza lenni, mindig jár vmin az agyam, nem tudok "ellazulni" és koncentrálni arra, amire kéne. Mi lehet ez az egész? De mint írtam ezt kívülről nem venné észre senki, tehát nem vagyok fogyi. Remélem tud vki segíteni, hogy mit csináljak. És remélem érthető ez az egész. Előre is köszi a választ.2011. jún. 5. 01:55
1/4 anonim válasza:
tanuld meg a figyelmedet másfelé irányítani. amikor kilépsz a kapun győződj meg, hogy nálad van-e minden.utána tudatosítsd magadban: minden velem van, amit magammal akartam hozni és ezzel többé nem foglalkozom.pont. ha a a figyelmed visszatérne szándékosan koncentrálj valami másra.egy előtted lévő autóra, egy fára, egy épületre, bármi jó . szokásaidat te alakítod ki, te tartod fenn és egyedül te tudod megváltoztatni.
2/4 anonim válasza:
Dettó ugyanilyen vagyok, és egem is nagyon zavar. Van, ha pl. a pénztárnál állok, akkor képes vagyok egymás után többször is átszámolni, hogy tényleg annyi pénzt vettem e elő, mint amennyit fizetni kell. :D Meg ugyanez, amiket te is írtál, hogy 10percként megnézem a telefonom, kulcsom, tárcám, hogy meg van e. Szerintem nem normális dolog, de hát ez van. :D Nem tudom erről, hogy lehetne leszokni, de majd csak elmúlik, passz..
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) akkor nem csak én vagyok ezzel így. próbálom másra irányítani a figyelmem, sokszor be is jön, de egy pillanatban eszembe jut h meg kell néznem h meg van e minden. és amikor megnézem h nálam van e minden, akkor már tudom h igen, de akkor meg az idegesít, h nem felejtettem-e el vmit. de mostantól erősebben ráállok h leszokjak erről, mert nagyon idegesítő. mielőtt elindulok végiggondolom h minden rendben van-e, nem felejtettem-e el vmit, kordában fogom tartani ezt az egészet. ( remélem :) )
2011. jún. 5. 14:03
4/4 anonim válasza:
a 2. válaszoló írta hogy többször is átszámolja a pénztárnál a pénzt :)
én is olyan vagyok,mindig átszámolom vagy 4x,de az a legcikibb hogy volt már olyan hogy átszámoltam egy csomószor és kiderült hogy ugyanannyiszor rosszul számoltam,és nem volt elég pénz nálam xd
szóval tök fölöslegesen számolgattam annyiszor,mert ugyanolyan hülye maradtam :'d
amúgy szerintem ez nem annyira beteges,végülis ma már olyanok vannak,hogy nem csodálkoznék ha egyszer csak úgy eltünne a cuccom az utcán ://
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!