Vitaminhiányos Állapot?
Hát ugy érzem hogy Vitaminhiányos állapotom van
nagyon fáradékony vagyok sokat szorongok,meg szédülök,
réggeben kezeltek depreszioval prozac-ot szedtem de leáltam vele mert fájt töle a szívem.
A neten néztem egy erös vitaminpakot,
szerintetek ez segitene ?
Multi Pro Pack
van benne minden Omega 3 is :)
N
Kösszönöm a Válaszokat.
A Goji Botyót hol lehet kapni?
És menyi kb az ára :)?
Ne dőlj be ennek a f*szságnak, szintetikus vitamin nincs!!!
Vegyél multi pro-t.
A mesterséges vitaminok tartalma más
A probléma az, hogy szerkezetileg hiába azonos a molekula felépítése a természetes formával, a természetet nem sikerül tökéletesen utánozni, ezért a biológiai hasznosulás csekély. Ettől súlyosabb problémát jelent az, hogy a gyártás során számos olyan segédanyagra van szükség, melyek semmilyen védő hatással nincsenek az emberi szervezetre, csupán a gyógyszer összeállításához és eladhatóságához járulnak hozzá (vivőanyagok, színanyagok, konzerváló anyagok, stb.)
Én csak segíteni szeretnék, persze, aki sz...-nak nevez egy vitamin és ásványi anyagokkal teli gyümölcsöt, az egyen szintetikus vitamint marokszám...
100 g Goji kb. 3 hétre elegendő, én már régóta szedem, nekem bevált.
100 g 880,-Ft, oszd el 21-gyel, és látod, kb. napi 40,-Ft-ból megvan a mindennapi természetes vitamin beviteled.
Nem tudom, itt lehet privi-ben írni? Még nem ismerem annyira ezt az oldalt.
Mega Daily one-t szeddek az is sokkat segitett! :)
Nem tudom hogy szint szintetikus-e De a lényeg van hatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!