Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit kéne ezzel kezdenem?...

Mit kéne ezzel kezdenem? Nagyon rossz így:S

Figyelt kérdés
Már kb. másfél éve ilyen légvétel zavarom van. Folyamatosan vagyunk/voltunk orvosnál, eddig asztma jellegű betegséget mondtak. Ám mostanáig teljesen jól szedtem a levegőt, futás közben is, sőt egyre jobban bírtam. Viszont amikor törzsemelés volt tesin nagyon belefáradtam és nem kaptam levegőt (ez kb másfél hete volt) és azóta nagyon rossz. Kapok levegőt, de amikor veszem akkor a mellkasom szorít, nyom. Mintha téglát tennének rá. Mondtam az orvosnak is mert általában ez is benne volt a tünetek között, de mindig másra kérdezett rá és hiába mondtam el mégegyszer nem erre koncentrált. Azóta a fejem is kicsit fura. Mármint belülről, ilyen bizonytalan szédülés meg enyhén feszítő, nyomó fejfájás. Ez lehet ettől a levegős dologtól? Nemsoká megint megyek vissza, és mondom neki. Tippek?? Volt valakinek ilyen?
2011. máj. 31. 00:09
 1/6 anonim ***** válasza:

EEG, fejröntgen, EKG, tüdőszűrés, tüdőkapacitás mérés, teljes vérkép és vizelet vizsgálat

egyenlőre ennyi jut eszembe, amit megnézhetnének a dokik rajtad. ebből csak a vérvétel szar a tű miatt. a többi egyáltalán nem fáj.

2011. máj. 31. 00:33
 2/6 Smartguy86 ***** válasza:
Nem lehet, hogy valami súlyosabb csontrendellenességed van a mellkasodnál? Pl: tyúkmell vagy erős mellkassülyedés? Ilyen esetekben lehet, hogy a tüdődet szorítja a csont, vagy rossz esetben a szívet is. De mindkettőn lehet segíteni. Nem lehet ilyened? Az látszik, ha torz a mellcsont.
2011. máj. 31. 07:50
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekem a pánikbetegségtől van ilyen, nehezen kapok levegőt, szorít, nyom a mellkasom, meg tényleg ilyen asztma szerű tüneteim vannak, ráadásul minden tünet amit leírtál rám is illik, nekem a pánikbetegségtől!!! Nem lehet, hogy neked is ilyen van? Mert, ha nem találnak semmi szervi bajt, ez is lehet az oka!!!
2011. máj. 31. 08:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Valóban lehet pánikbetegségtől is, én asztmás és pánikbeteg is vagyok, és nagyon nehezen tudom megkülönböztetni, hogy mikor miért nem kapok rendesen levegőt. Vizsgáltasd ki magad, aztán ha nem találnak semmit, akkor irány egy pszichológus vagy pszichiáter.
2011. máj. 31. 09:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Amiket az 1. felsorolt azok közül csak a tüdőszűrés és a fejröntgen nem volt meg. A többinél minden rendben volt. Pánikbetegség kialakulhat depresszióból meg sok stresszből? Mert ha igen akkor erős gyanuval az lehet az. Köszönöm a válaszokat!:))
2011. máj. 31. 15:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, kialakulhat!!! Az egyiket a másiktól csak egy hajszál választja el!!!
2011. máj. 31. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!