Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Levegövételnél fáj a hátam,...

Levegövételnél fáj a hátam, illetve az állkapcsom alatt is fáj föleg ha benyomom vagy ha elfoditom a fejem. Ez mi lehet?

Figyelt kérdés
Olyan érés van a hátamban mint amikor tul nagy falatot nyelek le és az a pár másodperces nyomás.Csak egész idö alatt már 11 ora körül kezdödött.Ha tul mély levegöt veszek akkor föleg belenyilal.Ez valami gyulladás lehet vagy mi?:S
2011. máj. 26. 14:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Menj el orvoshoz! Még ma, ha lehet.
2011. máj. 26. 14:23
 2/6 A kérdező kommentje:
ne várjok holnapig hátha elmulik?Vagy most rögtön?
2011. máj. 26. 14:28
 3/6 anonim válasza:
Lehet becsípődoött egy ideg a hátadban, de ha naggyon fáj jobb vele a háziorvosodhoz fordulni még ma, és ha ő úgy gondolja beutal a sürgősségire.
2011. máj. 26. 14:33
 4/6 A kérdező kommentje:
Értem.nem tudom egyépként milyen az ha becsipödik egy ideg, de igy én inkább azt tippelném h meg akadt egy falat a torkom és a gyomrom között.Ez lehetséges?
2011. máj. 26. 14:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Én nem tartom valószínűnek, mert ha azóta eszel-iszol, szerintem annak le kéne vinnie. Halat nem ettél esetled? Annak a szálkája beékelődhet.

Szerintem inkább valami pici tályog, vagy ilyesmi lehet.

2011. máj. 26. 15:03
 6/6 A kérdező kommentje:
nem edtem halat.
2011. máj. 26. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!