Van valami szer amivel rákaphatok a tanulásra?
Az a helyzet, hogy ilyen szer nincs.Maximum olyan, amiről te is írtál, hogy serkenti az agyadat.
De van egy olyan módszer, ha dolgozol, vagy edzel egy keményet, akkor szellemileg felfrissülsz.
Zöld tea, fekete tea, energiaital, kávé, talán valami tábla csoki is segít valamennyit.A lényeg a mérsékelt mennyiségű koffein.Csodát tenni egyik sem tud, csupán jobban oda tudsz figyelni.Ja és ne kapkodj, minden kérdést alaposan gondolj át!Sok sikert kívánok!
"A tanulásra rákapató", vagyis szorgalomjavító csodaszerről én sem tudok, szerintem ehhez csak két dolog kell: 1. akaraterő, 2. a zavaró tényezők megszüntetése. Gondolkodj el, mi vonja el folyton a figyelmed a tanulástól, és próbáld kiküszöbölni. Nekem is volt ilyen, például ha a kezem ügyében volt a Sudoku-könyvem, mindig sokkal érdekesebb volt, mint a tanulás. :)
De egyébként a Buerlecithin nevű, vény nélkül kapható növényi lecitint tartalmazó gyógyhatású készítmény szerintem tényleg hatásosan fokozza a teljesítőképességet. Természetes anyagok vannak benne, és még finom is. :) Ellenben egy-két hétig szedni kell, hogy meglátsszon a hatása, és egy fél literes cucc kb. 4000 forintba kerül. Illetve tartalmaz mérsékelt mennyiségű alkoholt is, szóval nem tanácsos közvetlenül vezetés előtt bevenni. :)
De fogadd meg az előző válaszoló tanácsait is, amiket ő említ, szintén hasznosnak szoktak bizonyulni. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!