Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Körömbenövéssel hova forduljak?

Körömbenövéssel hova forduljak?

Figyelt kérdés

Elolvastam egy csomó ilyen témájú korábbi kérdést és mindenhol azt írják, hogy megműtötték. De mégis hogy kell elindítani ezt a dolgot? Előbb háziorvos, aki megmondja hova menjek? esetleg beutaló is kell? Vagy mehetek egyenesen a sebészetre, pl sztk-ba? Rögtön nekiesnek, vagy előbb csak megvizsgálja és egy későbbi időpontban műti meg?

Debreceni vagyok. Esetleg tudtok itt dokit ajánlani?

2011. máj. 25. 10:45
 1/3 anonim ***** válasza:
A páromnak is volt. Neki először a háziorvos vágta ki,az injekció nagyon fájdalmas volt. Aztán egy ideig jó volt a körme, majd újra benőtt neki. Egy ismerős ajánlotta hogy menjen pedikűröshöz. El is ment és teljesen fájdalommentesen kivágta neki a benövést és ráadásul nem is fogadott el pénzt!
2011. máj. 25. 10:53
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi. Sajnos nekem vadhús is nő mellette, szóval ezzel a pedikűrös nem tud mit kezdeni. A háziorvosom meg inkább ne nyúljon hozzá, szerintem nem is vállalkozna rá. Nem egy túl talpraesett fajta...

Egyébként nekem most először van ilyen problémám, de szomorúan olvasom, hogy mindenkinek vissza szokott térni.

2011. máj. 25. 10:56
 3/3 anonim ***** válasza:

Bőrgyógyászaton is le tudják venni, nekem ott vették le.Hiszen a fekélyeket, meg az elhalt lábon lévő keléseket is ott kezelik.

Engem anyukám vitt be, mert a kórházban dolgozott, de vagy háziorvostól kérsz beutalót a bőrgyógyászatra,vagy sebészetre, vagy elmész magándokihoz, aki be is írj aa műtét időpontját.

Egyébként 10 perc az egész, a szuri kellemtlen, de utána nem érzel semmit.Mivel nem marad ideg a körömágynál, utána sem fog fájni.

Naponta kell a kötést otthon cserélni, este jódos vízben áztatni és kapni fogsz receptet hintőporra, amivel szórni kell. 3 hét után már majdnem teljesen ki fog nőni és regenerálódik.

2011. máj. 25. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!