A körömgomba hogyan gyógyul? Lehetséges ilyen?
Barátom körmére vettünk egy szert, kb egy hónapja keni és ma mondja, hogy kezd leválni az egész körme :SSSS
A legtöbb helyen azt olvastam, hogy a körömgomba kezelése nagyon sokáig tart és rengeteg pénz.
Ez a szer kb 1000Ft-ba került. Egy helyen olvastam, hogy tényleg le kell válni a beteg körömnek, majd egy év múlva nő teljesen vissza.
Most akkor nem lesz körme egyáltalán, ha leesik?
Köszönöm a válaszokat!
Hát igen, nem tudtuk, hogy le fog válni :SSSS Főleg, hogy ilyen hamar, na szép, és még az is lehet, hogy gombás köröm nő vissza :SSS
Szia!
Meg tudod mondani nekem a szer nevét? Apum küzd vele :( de ilyen áron mi semmit nem találtunk. Köszönöm!
Candibene-ratiopharm 10 mg/ml, külsőleges oldatos spray, 40ml-es
A neten a nevére kiadta a hüvelytablettát :D Elvileg mindenféle gombára jó, sőt a körmöt nem is nagyon írja a betegtájékoztató, de a patikus ezt adta, és recept nélkül adják kb 980Ft.
tegnap 19:47-es vagyok.
Köszönöm a válaszokat, rendesek vagytok :) utánajárok, hol kaphatunk ilyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!