Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Cipralextől el lehet hízni?

Cipralextől el lehet hízni?

Figyelt kérdés
2011. máj. 24. 07:52
 1/10 anonim ***** válasza:
A gyógyszer önmagában nem hízlal, csak az, ha sokat eszel. Egyébként én nem ettől híztam.
2011. máj. 24. 07:58
 2/10 anonim ***** válasza:

Szerintem a gyakori mellékhatások között ott van a súlygyarapodás.

Van ismerősöm, aki 14 kg-t, és van olyan, aki 21 kg-t hízott mióta szedi a gyógyszert.

2011. máj. 24. 08:11
 3/10 anonim ***** válasza:
Én híztam tőle, az biztos. :S
2011. máj. 24. 08:14
 4/10 anonim ***** válasza:

Nyugodtan elhízhatsz, nem akadályozza meg. :D

De nincs benne semmi tápérték. Inkább a kevés mozgástól és a sok kajától hízunk...

2011. máj. 29. 08:48
 5/10 Görög Ferenc válasza:
nem ismerem a gyógyszert, de a gyógyszerek egyik általános hatása a hízás. Kivéve ha ellene van. A fogamzásgátlók szinte mindegyike hízást idéz elő.
2011. máj. 29. 09:21
 6/10 anonim válasza:
A cipralex is hormon tartalmú készítmény így ennek a gyógyszernek is az egyik mellékhatása a hízás!!! Sajnos én is meghíztam tőle... viszont a gyógyszert még kell szednem... így ez egy ördögi kör...
2011. máj. 30. 14:12
 7/10 A kérdező kommentje:
És ha már nem kell szednem,akkor megáll a súly gyarapodás is?
2011. máj. 30. 23:58
 8/10 anonim ***** válasza:
Butaságokat kérdezel. A Cipralex antidepresszáns. Se nem hízlal, sem nem fogyaszt. Semmi köze hozzá. Hízni vagy fogyni a kajától lehet, vagy a mozgástól. Ha szeded a gyógyszert, és ellensúlyozásként falni kezdesz, meghízol. De ehhez a gyógyszernek semmi köze sincs. Fogadok, te nő vagy. Csak nektek jár állandóan evésen az eszetek.
2011. máj. 31. 23:38
 9/10 anonim válasza:

Az utolsó válaszolónak annyit h neki tuti nem kell szednie és akkor örüljön neki nagyon....így a kérdésre sem tud érdemben válaszolni!!!!!

A kérdezőnek: sajnos erre nem tudom a választ mert nekem sajnos még mindig kell szednem.... de az igaz h oda kell figyelni hogy mikor mit és mennyit eszek és legalább heti 2x-i mozogni is eljárok!

Sok sikert és kitartást, gyógyulj meg!!!

2011. jún. 12. 10:38
 10/10 anonim ***** válasza:

Kedves mégutolsóbb!

Gyógyult pánikbeteg vagyok. Zoloft-ot szedtem. Kórházban is kezeltek. A csajok ott is állandóan ezt kérdezték az orvostól. Én az orvos válaszát tolmácsoltam. Megjegyzem, csak a kórházi kaját ettem, amíg benn voltam, és egyetlen dekát sem híztam. Tehát mégegyszer: ha nem kezdesz el zabálni ( vagy a zabálást nem ellensulyozod intenzív mozgással,) nem fogsz meghízni. A kórházban is mindenkit arra ösztönöztek, hogy ne feküdjön egész nap, magát sajnálva, hanem menjen, és sétáljon a kertbe. Legalább.

2011. jún. 13. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!