Cipralextől el lehet hízni?
Szerintem a gyakori mellékhatások között ott van a súlygyarapodás.
Van ismerősöm, aki 14 kg-t, és van olyan, aki 21 kg-t hízott mióta szedi a gyógyszert.
Nyugodtan elhízhatsz, nem akadályozza meg. :D
De nincs benne semmi tápérték. Inkább a kevés mozgástól és a sok kajától hízunk...
Az utolsó válaszolónak annyit h neki tuti nem kell szednie és akkor örüljön neki nagyon....így a kérdésre sem tud érdemben válaszolni!!!!!
A kérdezőnek: sajnos erre nem tudom a választ mert nekem sajnos még mindig kell szednem.... de az igaz h oda kell figyelni hogy mikor mit és mennyit eszek és legalább heti 2x-i mozogni is eljárok!
Sok sikert és kitartást, gyógyulj meg!!!
Kedves mégutolsóbb!
Gyógyult pánikbeteg vagyok. Zoloft-ot szedtem. Kórházban is kezeltek. A csajok ott is állandóan ezt kérdezték az orvostól. Én az orvos válaszát tolmácsoltam. Megjegyzem, csak a kórházi kaját ettem, amíg benn voltam, és egyetlen dekát sem híztam. Tehát mégegyszer: ha nem kezdesz el zabálni ( vagy a zabálást nem ellensulyozod intenzív mozgással,) nem fogsz meghízni. A kórházban is mindenkit arra ösztönöztek, hogy ne feküdjön egész nap, magát sajnálva, hanem menjen, és sétáljon a kertbe. Legalább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!