Mennyi idő után ébredtek fel reggel?
Figyelt kérdés
Minden reggel úgy érzem magam mint egy elé halott.Van hogy két órába is beletelik mire nem émelygek és nem érzem azt a kómát.Sokszor még a kezemből is kipotyognak a dolgok annyira nem vagyok összeszedett.Mással is ez van?2011. máj. 23. 20:43
1/4 anonim válasza:
Én nagyon gyorsan (pár perc alatt) magamhoz térek, elég félóra ahhoz hogy felkelés után munkába induljak. A páromnak viszont minimum másfél óra kell.
Viszont este leteszem a fenekem az ágyra és már alszom is:)
2/4 anonim válasza:
Én gyorsan magamhoz térek kb. 2 perc. Csörög az órám kiugrok az ágyból, viszem sétálni a kutyusaimat, majd megyek suliba.
3/4 anonim válasza:
Változó. Vmikor nagyon könnyen kipattanok az ágyból, vmikor meg másfél óra szenvedés után is alig bírok felkelni:D
4/4 yuda válasza:
kb fél perc.
Több minden okozhatja nálad--néhány példa:
- túl sok alvás- nem vicc!
- túl kevés alvás
- túl későn fekszel le- 10 előtt ajánlatos.
- ha ezeket kizártad, lehet még stressz, vagy alvászavar, ---ennél a pontnál okosabbat nem tehetsz, menj el orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!