Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Dubstep, elektro partykon,...

Dubstep, elektro partykon, milyen drogok vannak elterjedve?

Figyelt kérdés

iskolai előadáshoz keresek infókat, nem drogozni akarok még mielőtt valaki megkérdezné-.-

és köszi előre is a normális válaszokat

2011. máj. 22. 13:25
 1/4 anonim válasza:

Ecstasy - eki, bogyó, kerek

[link]

Speed - gyors, spuri, csík

[link]

Marihuána

Bár ez inkább after-be jellemző.

[link]

+ van egy-kettő, ami annyira nem gyakran használatos:

Rush - Ezt üvegből kell szipózni. Aceton szagú, egy ilyen 1-2 perces totál szétcsúszást okoz az embernél.

Ica - Lassító, flash-elő hatása van. Lónyugtatóból vonják ki. Mentális hatása olyan, hogy ellazul, barátságos, mosolygós az ember. Ezt általában kulcshegyről szívják fel.

Van még egy pár, de most így ezek jutottak eszembe. Meg annyira nagyon nem vagyok nagyon járatos a dologba, csak vannak nekem is néha csúnyulós időszakaim.

2011. máj. 22. 14:32
 2/4 A kérdező kommentje:

köszönöm!

és hogy néz ki egy éjszakád a "csúnyulós" időszakban?:D

2011. máj. 22. 17:56
 3/4 anonim válasza:

Ez a csúnyulós időszakok már elmúltak. Mostanság nagyon ritkán járok a válságnak köszönhetően. Hogy néz ki egy este, az attól is függ, hogy hova megy az ember és milyen a zene stb. Maga a tudatmódosítók kevesek ahhoz, hogy igazán élvezzen valamit az ember. Egyébként spurizni szoktam buli előtt, közben :D Sokkal jobban ráhangolódik az ember a zenére, nem érzi az idő múlását annyira, jobban pörgök (még reggel is)+rágó izmok jobban dolgoznak.

Egyébként annyira nem szoktam magam szétcsapni, kivétel Balaton Sound (non-stop szétcsúszás 4 napig).

Az after viszont nagyon szar tud lenni. Nem mindig alszik el az ember egyből, hanem még bámulja a plafont egy-két óráig (jobb esetben). Emiatt nem árt szívni buli után, hogy jobban aludjon az ember :)

Egyébként a party drogoknak nem az nagy heppje, hogy hű de rá lehet függni (szilveszter óta nem toltam semmit), hanem az, hogy egy pár alkalommal kipróbálod, akkor utána nem félsz tőle, hanem természetessé válik, hogy felszívsz egy csíkot stb. Meg nem ugyanolyan nélküle a buli az biztos. Akkor van gond, ha már a hétköznap részévé válik. Ismerek ilyen embert, az viszont csúnya. Hosszú távon rendesen megb@ssza az ember idegrendszerét, depressziós hajlam, halálfélelem stb bejátszhat.

2011. máj. 22. 18:39
 4/4 anonim válasza:
A szegényebbik népnek a party-ain elég elterkedt még a "vbk" hosszabbik nevén " Vodka-Bomba-Kataflán xD
2011. júl. 11. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!