Vehetek-e be kálium-r-t?
Szia! Én is hasonló cipőben járok.Nekem a tömeg ,a szűk helyek, busz, sokáig egy helyben maradás, félek a rosszullétől meg hoyg hányni fogok, pedig még sosem hánytam. 2002-óta vagyok pánik beteg és ez miatt a sulit is lekellett váltanom estire mert állandóan hiányoztam. Akkoriban a vonatra se tudtam fellszálni, ha mégis sikerült akkor a sulilátvány és , hogy nekem oda be kell menni és ott kell maradni , hát kész voltam tőle teljesen.
Én paroxatot szedek, napi egyet, egyszer már el akartam hagyni egy éve de visszajöttek a tünetek.
Szerintem a betegsére a megoldás, a sok mozgás, kimozdulni otthonról, pozítív gondolatokat keresni.
Nekem az is szokott segíteni ha rám jön a pánik hogy ha ide -oda nézegelődök, mert állítólag a csőlátás is belejátszik az egészbe. És lassan lenyugtatom magam, páldául azzal, hogy ha van valami úgyis ki tudok menni.
Szerencsére most jól vagyok, ha úgy érzem be veszek egy 0,25 xanaxot ami mások szerint semmit sem ér, de nekem egy kis megnyugvást jelent.
Szerintem egy kis gyerekektől távol,esetleg nagyszülöknél ellennének pár napot!
S akkor te is tudsz magaddal foglalkozni,nyugodt fürdés napozás strand meg hasonlók:) VAgy kis csoki nasi... Remélem sikerül megnyugodni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!