Nagyon zsírosodik a hajam, mitől?
Voltál már vele bőrgyógyásznál? Nekem is ugyanez volt a problémám, hajmosás után 1 nappal már zsírban csüngött. Hullott is. Pont azért, mert zsíros. 2 bőrgyógyásznál is voltam, hogy 2 éve hullik a hajam, meg nagyon zsíros, de idióták voltak. Aztán elmentem egy ingyenes hajvizsgálatra, és ott rájöttek, hogy azért zsírosodik ennyire, mert amikor kamaszodtam, már akkor elkezdett hamar zsírosodni, a hajhagymákban lerakódott egy csomó zsír, és nem tudott onnan kitisztulni. Ezért próbálhattam én mindent, Revalid, Bánfi, Varga hajcsepp, minden félét, hiába, nem jutott le a hatóanyag, mert a felgyülemlett zsír a hajhagymákban elzárta az utat, oxigénhez és vízhez sem jutottak a hajhagymáim, ezért kezdett el hullani a hajam!
Ha nem megyek el erre a hajvizsgálatra, az összes kihullott volna.
Neked is ez lehet, előbb utóbb hullani is fog a hajad, előzd meg!
Felírta a bőrgyógyász az S+L Active, meg F+S Active-t, az egyik bőrradír, a másik ampulla, 2 hónapja kezelem, nézte ultrahanggal a fejbőrömet az ellenőrzésem, szépen kitisztította a zsírt, már jönnek a kis hajszálak.
Szerintem nálad is ez van, ha ennyire zsíros a hajad.
Drága ez a szer, de nekem nagyon megérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!