Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ki volt úgy, hogy a kórházban...

Ki volt úgy, hogy a kórházban tartózkodása alatt egy kicsit belezúgott egy nővérbe?

Figyelt kérdés

Amúgy egyáltalán nem vagyok egy csajozós típus, de valamiért annyira megtetszett az egyik, olyan helyes és aranyos pofija volt, tényleg nagyon jól nézett ki. Ennek ellenére ezt próbáltam leplezni, bár néha nagyon óvatosan azért megbámultam (tényleg nem akartam bajt belőle). Neki is furcsa lehetett egy kicsit, hogy míg azon a részen átlagosan nála kb. háromszor idősebbek fekszenek, csak úgy "betéved" egy alig pár évvel idősebb is.

Másfelől: egy ilyen fiatal nővér hogyan kezel egy olyan helyzetet, ha ezen a téren egy sokkal kevésbé (vagy semennyire sem) visszafogott emberrel "hozza össze" a munkája? (Mert biztosan volt már ilyen valahol.)

2011. máj. 20. 20:14
 1/4 anonim ***** válasza:

" egy ilyen fiatal nővér hogyan kezel egy olyan helyzetet, ha ezen a téren egy sokkal kevésbé (vagy semennyire sem) visszafogott emberrel "hozza össze" a munkája? (Mert biztosan volt már ilyen valahol.)"

21 éves nővérként én erre a kérdésre tudnék válaszolni.

nagyon zavarba ejtő és kellemetlen tud lenni, hiszen nem azért van ott, hogy mutogassa magát és mindenki belezúgjon. Baromi ciki tud lenni mikor kikezdenek vele, mert onnantól hiteltelen lesz a szakmája.

Sajnos tényleg mindenhol előfordulnak az olyan férfiak akik nem bírnak magukkal, de ezzel a viselkedéssel inkább ártanak. Nem, ez nem egy olyan szakma ahol jólesik ha kikezdenek veled.

2011. máj. 20. 20:34
 2/4 anonim ***** válasza:

Apukám.

Anyukámba. :)

2011. máj. 20. 21:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Én tavaly nyáron voltam 2 hétig kórházban. Ott csak ronda öreg nővérek voltak, de volt egy fiatal doktornő is. Ő tetszett nekem. De azért nem kezdtem ki vele :-)
2011. máj. 21. 00:17
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, főleg az elsőt.

"Sajnos tényleg mindenhol előfordulnak az olyan férfiak akik nem bírnak magukkal, de ezzel a viselkedéssel inkább ártanak. Nem, ez nem egy olyan szakma ahol jólesik ha kikezdenek veled."

Valahogy sejtettem, hogy előfordulnak, és azt is, hogy kb. így viszonyultok hozzá, amit teljesen meg is értek. Az esetemben a "nagyon megtetszett" alatt azért a belezúgásig messze nem jutottam el (nagyon is tudom, hogy milyen az), csak a kérdésben használtam.

2011. máj. 21. 01:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!