Mit tegyek, hogy egy kicsit is barnuljak?!
Figyelt kérdés
Extrán hófehér bőröm van, amit a szüleimtől örököltem (ill. apukámtól). Eddig akármivel próbálkoztam - legyen az szoli, természetes napfény - mindig csak leégnem, majd lehámlanom sikerült. Nem vagyok egy olyan fajta, aki ad idegenek véleményére, de már engem is kezd idegesíteni, hogy soha nincs semmilyen színem, a hulla fehéren kívül. :/ Az önbarnítókat nem próbáltam, nem is szeretném, mert a közelemben volt aki próbálta, láttam mi lett belőle.
Ha, valakinek van valami ötlete, ne fogja vissza magát. Osszátok meg, Ti milyen szolit használtok, esetleg, hozzá valami kencét.
Előre is köszi a segítséget. L/20
2011. máj. 19. 13:43
1/5 anonim válasza:
50 faktoros krém, igaz, hogy lassan fogsz barnulni, de legalább nem fogsz leégni, és tartsd be a szabályokat, de .11-től, kb. du 4 óráig ne napozz, deszoliba mehetsz ugyanezzel a krémmel és több napon, vagy legalább 2 hétig a legkevesebb percre menyj be
2/5 A kérdező kommentje:
Lehet nevetni fogsz, de az 50 faktorossal is leégek. Az általad írt időpontokban nem tartózkodom napom. Sokáig szoliztam és nem fogott rajtam semmit. Ezért is kértem segítséget, hátha valaki tud valamit. Van egy osztálytársam, ő lassan egy éve jár szoliba és úgy néz ki, mint egy kreolbőrű a második szolizása után. Komolyan nekem is egy évig kéne fizetem szolit, hogy valamennyivel barnább legyek? :(
2011. máj. 19. 13:59
3/5 anonim válasza:
Szerintem, akkor kérj bőrgyógyásztól segítséget, hátha tud ajánlani valami krémet. Egyébként 50faktorossal, meddig szoktál napozni? Lehet túl sokáig azért égsz le!!! Próbáld úgy hogy kb. negyedóráig napozol, utána bemész, bekened magad még egyszer, ismét negyed órát napozol és így tovább...
4/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom milyen gyakran kentem magam, de azért nem tartózkodtam órákig a napom. Ezt a negyedórásat kipróbálom, meg akkor bőrgyógyász. Köszönöm. :)
2011. máj. 19. 14:13
5/5 anonim válasza:
fokozatosan szoktasd hozzá a bőröd a naphoz... lassan és türelmesen és később válts lejebb 50-es faktorrol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!