Mi az emlő solitaer cysta?
Figyelt kérdés
Anyukám véletlenül kinn hagyta az eredményeit az asztalon (ezek szerint dokinál volt) és azon írták ezt. Amennyire utána néztem, azt láttam, h 98%ban ártalmatlan, 2%ban lehet tumor, de azon belül is 50-50% hogy rosszindulatú. Ez mennyire igaz? Sajna egyáltalán nem értek hozzá és sok volt az idegen szó :( Ezt is csak nagyjából hámoztam körbe...2011. máj. 18. 13:38
1/4 anonim válasza:
Ez azt jelenti, hogy egy darab ciszta látható a felvételen. Solitaer=magányos. Valóban ártalmatlan, de azért a teljes leletet látni kellene.
2/4 A kérdező kommentje:
Már sajna nem tudom megnézni, de volt még pár valami, de teljesen idegen szövegekkel :( De sztem a többi már nem oda tartozott. Azóta beszélgettem vele (nem erről), de nincs kibukva vagy ilyesmi. Mondjuk ő dolgozott kórházban régen asszem, tudja a jelentéseket, szóval remélem nem borul ki, vagy ilyesmi...
Azt is olvastam, hogy idős kor még rá is segít erre, mert ő már 60-on felül van...
Akkor nem kell aggódnom miatta? :(
Nem akarom megkérdezni tőle, mert... nem vagyunk nagyon jó beszélgető partnerek, de azért aggódom...
2011. máj. 18. 15:09
3/4 anonim válasza:
Ne aggódj, a ciszták nagyon gyakoriak. Teljesen ártalmatlan, vízzel telt burokról van szó.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :3
2011. máj. 18. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!