Viszkettél már annyira hogy azt hitted belezavarodsz? Ötlet az enyhítésre?
Ekcémás és fémallergiás vagyok.Már pár hónapja nem jött elő semmi,igy nem is tűnt fel hogy nincs krémem.Hétvégén nagytakaritást voltam kénytelen csinálni egyedül,így vasárnaptól napi 24 órát vakarózok.
A szokásos krémem,Locoid,nem tudok szerezni,mert vényköteles,nem vagyok ide bejelentve,igy háziorvos messze van,bőrgyógyászatra 3 hét múlvára kaptam időpontot,ügyeletet felhivtam,ők nem irnak,idegen háziorvos meg még nem is fogad...
Plussz még szabit se vehetek ki ilyenre...
Vettem Exxema meg sudocream nevű krémet meg valami gyógyszertári kutyulékot is amit a gyógyszertáros is ajánlott,de percekre használ,már most is jegelem magam,melóban meg csorgatom ahova tudom a hideg vizet-még jó hogy a karomon viszket leginkább nappal...
Jövő hét elején kapok receptet,anyám holnap eljut orvoshoz,postára adja csütörtökön ha tudja...
Ötlet? komolyan olyan ,hogy már kéz nélkül is jobb lenne
kacium injekciót megittam 2-t,kb 2 órára csillapodott csak...bár nemtudom minek ittam meg,régen se használt.
antihisztamin , ennek utánaolvasok...bár ismeretlen gyógyszert félek bevenni,volt már ami a vesémnek volt rossz (egyszerű lázcsillapitó) és volt már amitől testem 60%-át kiütés boritotta:S
én idióta,szteroidos krém nélkül nagytakaritani...egyszer múljon el utána a csótányok is ellephetnek
próbáltam,de nem volt hajlandó (nincs megszokott patika mint otthon volt)
párommal hnap megpróbáltatom,ő képes volt a lidokain sprét kikönyörögni recept nélkül,bár jóképű fiatal pasinak idősebb nőtől könnyebb mint egy vakarózó kialvatlan nőnek:)
közben utánaolvastam az antihsiztamin tartalmú tabiknak...próbát megér...de leirás alapján ezek max az allergiára lesznek jók,az ekcémára nem
OFF
úrsiten.. részvétem. nem tudok hozzászólni a témához, de el se tudom képzelni, hogy milyen rossz lehet... én már 1 szúnyogcsípéstől is halálomon vagyok, nagyon durva lehet! minden elismerésem ha "túléled".
laikusként esetleg a hintőport ajénlanám, de hát gondolom nem használ... kitartás!!!!
ne is akard megtudni...
de ha hasonlitani kell,akkor mint ha nemrég csalánnal elvertek volna...tetőtől talpig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!