FEJFÁJÁS. Frontérzékenység. Tapasztalatok enyhítésre? Már elviselhetetlen .
Nem migrén mert nincs hányingerem.
Talán frontos vagyok, úgy gondolom.
1 éve alakult ki, és az időjárás változáshoz tudom összefüggésbe hozni.
Mozgok renderesen, járok táncolni.
Iszom rendesen ásványvizet (menteset)
Annyira undorom van már a fájdalomcsillapítóktól , hogy most elkezdtem teázni ami érdekes módon azonnal használ , és pár órát kihúzom vele.
Kérem csak az írjon akinek van tapasztalata.
Köszönöm
A migrén nem feltétlenül jár hányingerrel, nekem sem szokott lenni. Ellenben szorító, lüktető fájdalom, hang- és fényérzékenység igen.
Ha nagyon fáj, sötétíts be a szobában, csukd be az ajtót, és feküdj le, az nekem mindig sokat segít, néha el is alszom, és jobb, mire felkelek, sőt ilyenkor télen a hideg, friss levegő is mindig jól esik. Viszont ezt az ember nem mindig tudja csinálni, és bár undorodsz a fájdalomcsillapítóktól, azért leírom, hogy nekem a Cataflam vált be, de azt is akkor kell bevenni, ha érzed, hogy kezdődik a fejfájás.
Nekem is lüktet és mindig egy oldalon fáj, persze mindig másik oldalt. Jobb , bal, tarkó, homlok.
Hang és fényérzékenység is jelen van .
Ismerős a cataflam...én is azt szedtem majd lecseréltem Voltaren Dolo-ra ez valamivel gyengébb de jobb.
Értem , hogy jó megoldás a fájdalomcsillapító de nagyon károsítja szerintem a szervezetem.
Nektek mióta tart?
Mindennapos a dolog?
Keringési zavarok, magsavérnyomás, cukorbetegség kísérő tünete is lehet. Lüktető hullámokban erősödő fájdalom szinte mindig keringési problémára utal. - Levelibéka van a fejemben -
Persze nyilván te is mértél már vérnyomást is és vércukrot is! Amik nyilván határértéken belül voltak, ez viszont semmit nem jelent, mert a tüneteket részben pont a hirtelen ingadozás váltja ki - csak speciális műszerekkel mérhető - részben a határértékek egyéneknél nagyon eltérőek is lehetnek - csak precíz diagnózis derítheti ki!
A hölgyek manapság divatos táplálkozási szokásai pedig szinte borítékolják a cukorháztartás rendellenes működését! A cukor nem méreg! Ha egy gyerek egy kis cukor bevitele után felélénkül az pedig ijesztő tünet!
Nekem is nagyon sokszor fáj a fejem, pár hasznos tanács;
- szellőztess ki, hogy mindig friss levegő legyen a szobádba mikor pihensz.
- vizezz be egy rongyot / ruhadarabot és borogasd a különböző testrészeid: 10 percig a bal combod majd 10 percig a bal alkarod majd 10 percig a fejed stb..
- igyál sok vizet, és fontos hogy ne agyalj azon hogy mi lehet a bajod. Fogadd el hogy fája fejed és gondolj másra!
ezek nekem sokszor segítenek
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!