Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hülyeség volt elmondanom a...

Hülyeség volt elmondanom a barátomnak, hogy ilyen problémáim vannak?

Figyelt kérdés
Összeköltöztünk, és hát én úgy éreztem, hogy ideje elmondanom neki, hogy sajnos inkontinencia problémáim (annyira nem súlyos, de van) vannak, és nem tudom nagyon tartani a szeleket sem. Eddig titkoltam, bár azért valamit sejtett, de most már úgy láttam jónak, hogy tudjon róla ő is. Előtte nem tudott róla senki sem. A barátom nagy nehezen rávett, hogy menjek el orvoshoz. A napokban elmondtam édesanyámnak is, hogy milyen bajom van, és kérdezte, hogy a barátom tud-e róla. Mondtam, hogy igen. Erre ő azt mondta, hogy ezt nem kellett volna elmondanom neki, mert még fiatalok vagyunk, és még nem kell ilyesmivel terhelnem őt. De hát kit terheljek, ha nem a jövendőbeli férjemet? Tényleg hülyeség volt? Mondjuk belegondolva, lehet, hogy tényleg nem volt jó ötlet. Nem tudom. Aki hasonló gonddal küzd, az elmondta a párjának?
2011. máj. 13. 22:17
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
összeköltöztetek. így egyre jobban megismeritek a szokásokat/problémákat. szerintem jó hogy elmondtad, hiszen előbb vagy utúbb úgyis megtudná.
2011. máj. 14. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!