Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülyeség volt ezt elmondanom a barátomnak?
Köszönöm a válaszokat!
Egyébként 19 éves vagyok, és vele vesztettem el a szüzességem, így új volt a szituáció, és én ezt szerettem volna előre letisztázni.
Az én párom szóról-szóra ugyanezt mondta nekem, és én is támogatásomról biztosítottam "baleset" esetére. Be is következett, és nagyon örülünk a babának! Szerintem tudat alatt tudtuk, hogy meg fog történni, és örülünk hogy így alakult. :)
A barátod nagyon felelősségteljesnek hangzik, persze ez akkor derül ki igazán, ha esetleg olyan helyzetbe kerültök... A barátnőnek nincs igaza, minden eshetőséget meg kell beszélni idejekorán.
jólcsináltad, így legalább nem éri meglepetés a barátodat.
bár az tény, h ezzel lehet jól megis ijesztetted szegény barátodat, de legalább tudja h mire számítson
én is megbeszéltem a barátommal, h. gumit fogunk használni, és egy párnap múlva az első alaklom után beszélgettünk erről a dologról, valahogy felhozódott, már nem emlékszem:P és megbeszéltünk mindent, aztán volt egy hónap mikor nem jött meg, és ő hozta fel a dolgot, h. nem lesz semmi baj, bármi legyen is együtt maradunk!!! szerencsére(kop-kop-kop) nem történt semmi különös, megjött, a betegségem miatt szedett gyógyszertől nem jött meg! vagy mi.... de ez mindegy
amúgy egyén válogatja, h. ki h. reagál rá, szerencsére a te barátod jófej volt, nem volt bunkó, örülj neki, szerintem nem csináltál hülyesége, ha már nemi életet éltek, akkor mind a ketten legyetek tisztába a következményekkel(vagy jó vagy rossz következményeire, hisz sosem lehet tudni...)
SZERINTEM JÓL TETTÉTEK, H. BESZÉLGETTETEK RÓLLA:p
puszi:P
azért jobb tudni a másik álláspontját...
én még jopár évig nem akarok gyereket,párom se...még az elején tisztáztuk ezt...ha fogamzásgátlo ellenére becsuszik valami,akkor együtt doki,és abortusz...
jobb tudni,hogy ha helyzet van,akkor melletted lesz e,függetlenül attol,hogy korházba azért megy veled,h elvetetni,vagy mert már gömbölyödik a hasad,és ultrahangot nézni...
22/L
Nekem barátom mondta ugyanezt, még úgy kb 2éve, de én is ugyanígy gondolom azóta is meg előtte is csak én nem mondtam ki:)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!