Hogy lehetne elmulasztani a fejfájást?
Hát a ennyire rosszul van, nem ártana dokit hívni. Ha már bevett 3 gyógyszert és nem múlik, akkor ez nem egy egyszerű fejfájás. Vigyétek be az ügyeletre, vagy hívjátok ki hozzá az orvost. És így nem kéne dolgozni menni sem holnap.
Majd írd meg, hogy hogy van.
Nekem régebben (meg ujabban mostanában is) volt ilyen makacs fejfájásom,
Quarelin-t szoktam szedni rá, az tuti jó! Van hasonló vény nélkül, MIRALGIN a neve.
HA ez sem használ, vizsgáltassa ki magát, ha sűrűn előfordul, mert nekem volt oka a fejfájásomnak, nem akarlak megijeszteni, de a fejemben volt a gond-volt ott egy buci. Bár már több éve megoperáltak, mostanában is sokat fáj a fejem, de nem ujult ki a gond, nem azért fáj biztos, valami oka van,maj utána nézek...
Szóval ne ijedj meg, nálatok biztos nem ilyesmi jelegű a baj, csak azt akarom ezzel, hogy nézesse meg magát mindenképp!
Ma nekem is majd szétment a fejem, valami front van, vagy vihar lesz, mert akkor szokott így fájni, meg ha hóesés várható, de az most biztos nem fog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!