Hogy lehet elmulasztani azt a fejfájást, ami kialvatlanság miatt lép fel?
Figyelt kérdés
Ha nem alszom ki magam (nálam minimum napi 10 óra) akkor egész nap iszonyatosan fáj a fejem. Ma fél6kor keltem és majd\' leszakad a fejem. Kataflamot vettem be rá de nem érzem a hatását! Lefeküdni nem tudok mert még egy csomó házimunka vár rám. Mit csináljak? :(2009. júl. 31. 13:04
1/9 anonim válasza:
Igyál meg egy káve´t.Èn évek óta nem aludtam ilyensok idöt egyfolytában.Max.6 órát....
2/9 anonim válasza:
kávétól feljebb megy a vérnyomása és mégjobban fog fájni a feje. Egyébként a kataflam az nagyon durva, tehát már az ilyesztő hogy máskor ezt szeded, az meg pláne ha nem használ. Az alvóhelyeddel lehet god elsősorban, próbáld variálni a párnákat meg ilyesmi. A másik a kevés foyladékbevitel. Persze nemtudom megmondani mennyit kellene mivel a súlyodat sem tudom, de 60 kilós embernek min 3 liter. Még lehet táplálkozás beli gond is, de hosszú távra tervezve ki kellene derítened miért fáj!
3/9 anonim válasza:
Elsö vagyok.
A kávétól nem valósínü,hogy fájni fog mégjobban a feje.Nekem pl.segít.....
4/9 anonim válasza:
a kávé nekemis segít. de még az energiaital is. nekem nemmindegyik vált vbe, de pl az XL nevezető az mindig elmulasztotta...:D próbálj ki teis több fajtát, ha nemakarsz kávézni.
5/9 anonim válasza:
én ha koffeineset iszom akkor az elsőre elmúlasztja, de ahogy a koffein alábbhagy, olyan kb 20-30 perc, utána erősebben jön vissza a fejfájás.
6/9 anonim válasza:
lehet, hogy nem is a kialvatlanságtól fáj a fejed.
látogass meg egy alexander-technika tanárt! az én rendszeres fejfájásom Tósoki Anitától múlt el.
7/9 A kérdező kommentje:
CSAK akkor fáj a fejem amikor nem alszom ki magam. És már úgy kelek fel, hogy rögtön a szemem kinyitása után fáj a fejem. Úgyhogy elhiheted nekem hogy attól fáj.
2009. aug. 1. 20:29
8/9 Szilágyi Vivien1980 válasza:
Szia! Pontosan ebben a betegségben szenvedek én is, nekem 8,5 órát kell aludnom,hogy ne fájjon a fejem!
Találtál megoldást a problémánkra? Kérlek vegyük fel a kapcsolatot egymással, én jelenleg is kettő új módszert próbálok ki. Köszi, vivien
9/9 anonim válasza:
Igyál fél l. zöldteát; a sötét szemkarikák ellen tedd rá a filtert a szemedre és relaxálj
Jobbulást☺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!