13 évesnek milyen kúpot?
Figyelt kérdés
13 éves lányom tegnap este belázasodott és letámadt azzal a kéréssel,hogy nemkaphatna e kúpot...még nemtudom mi legyen... milyen fajtát lehet neki adni?
Elmondása szerint fáj a hasa a tablettátol....
2011. máj. 13. 11:53
1/10 anonim válasza:
Ezt döntse el az orvos. Ha jól értem, szájon át bevehető antibiotikum, vagy hasonló gyógyszerek helyett akar kúpot? Biztosan lehetséges, de vidd dokihoz, egyedül ne dönts erről.
2/10 A kérdező kommentje:
csak láz/fájdalomcsillapitó helyett,semmi mást nemszed azt is nagyon ritkán...
2011. máj. 13. 12:01
3/10 anonim válasza:
hány kg a lányod? mennyi volt a láza?
4/10 A kérdező kommentje:
38,9 volt az lement nagynehezen,nemrég 38,1 volt,tokra meg stb fáj neki,amugy 60kg körül...
2011. máj. 13. 12:11
5/10 anonim válasza:
Első vagyok: értem, akkor a patikában kérdezd meg, mit adnak recept nélkül.
6/10 anonim válasza:
Gyógyszertárban mondd el, hogy 13 évesnek kell, szerintem paracetamol vagy ibuprofen hatóanyagú kúpot fognak adni vény nélkül
7/10 A kérdező kommentje:
akkor vegyek azt,és azt kapjon?
2011. máj. 13. 14:44
8/10 A kérdező kommentje:
Mexalent és Nurofent vettem. Kezd lázasodni,meiket adjam?
2011. máj. 13. 17:45
9/10 anonim válasza:
Szegény. Add a Mexalent, abban Paracetamol van. Jobbulást neki!
10/10 A kérdező kommentje:
elintézte magának,végül azt kapta... remélem leviszi
vagy esetleg germicid c? vagy már ahoz nagy?
2011. máj. 13. 18:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!