Mitől lehet belázasodni most, és hirtelen?
Lehet, hogy nem jársz iskolába, de nem vagy felnőtt, az is biztos.
Mi értelme van betegséget szimulálni??
Munkából akarsz lógni? Ó, hát az sokkal jobb, mintha a suliból lógnál, de tényleg... Pfff....
Egyszerűbb lenne leírni, hogy mi a gond, min akarsz délután részt venni, értelmesebb segítséget kapnál.
Valószínűleg az a megoldás, hogy közlöd, hogy neked nincs kedved/időd elmenni, és nem mész.
Nekem már a könyökömön jönnek ki ezek a hülye "Most akarok nagyon beteg lenni, de azonnal, és holnapra meg múljon el, mert buliba megyek" -típusú kérdések.
Ki kell lépni egy robogó vonat elé, és kész: gyors, azonnal hat, és tuti komolyan fogják venni, hogy beteg vagy.
Semmitől nem lehet hirtelen belázasodni. Az a szervezet védekező reakciója, főleg fertőzések esetén. Ezeknek a lappangási ideje elég változó, két naptól két hétig terjed: nagyjából.
Mesterségesen lázat nem lehet előidézni, legfeljebb enyhe hőemelkedést, de az a kutyát nem érdekli.
Nézzél több reklámot: "Lázas vagyok. Sebaj, bedobok egy ... tablettát, és már megyek is dolgozni vagy iskolába betegen!" Kb. így állnak hozzá az emberek a lázhoz, semmire nem lesz megoldás.
Csodás párod lehet... Neki kéne a 100-as szög a hátsó felébe.
most mondjam azt, hogy hagyd ott a párod? Jó, hogy nem már egész évben betegnek kell lenned.
Ma reggel ébredtem úgy, hogy nekem mostmár kell egy kis figyelmesség, mert nem bírom tovább. Én kedveskedek neki, mire hazajön a munkából megfőzöm amit szeret, reggel mire felkel már az asztalon van a reggeli, meg amit a munkába visz, szóval igyekszem. De már kifáradtam és azt akarom , hogy nehogy már ma elmenjen arra a szalonnasütésre, mikor én meg otthon ülök. Igenis foglalkozzon velem. És ha beteg vagyok tudom, hogy nem hagyna otthon.
U.I.: már kértem tőle, hogy ne menjen, de jött a szöveg, hogy jajj ott lesz ez a haverja már régen látta blablabla
A párod egy önző majom! Te meg bolond, hogy vele vagy. Milyen ember az aki akkor foglalkozik a párjával amikor beteg? 100%, hogy nem szeret.
Tudod ki a f.sz főzne neki meg járna a kedvében!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!