Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 13 évesen ez normális?

13 évesen ez normális?

Figyelt kérdés
A 13 éves lányom ma reggel belázasodott,torka,feje stb fáj(ritka hogy beteg),és azzal a kérdéssel "támadt" le,hogy nemkaphat e kúpot? Mondtam neki,hogy meglátom... ez baj? milyet vegyek?
2011. máj. 12. 23:11
 1/4 anonim ***** válasza:

A patikában tudnak ajánlani kúpot, bár nekem ez kicsit furi. Hacsak nem 40 fok körüli a láz, nem szoktak ilyen nagylányoknak kúpot adni.

Ha holnap sem lesz jobban, akkor inkább bízd magatokat orvosra.

Jobbulást!

2011. máj. 12. 23:50
 2/4 A kérdező kommentje:
irtam emailt.
2011. máj. 13. 17:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia, megkaptam, de a választ nem küldte el.

Annyit írtam, hogy nem olyan magas a láza, hogy kúp kellene. Ha pedig fáj a hasa a gyógyszertől, akkor mindenképpen menjetek el orvoshoz, mert ezek nem okozhatnak hasfájást. (Evés után, bő folyadékkal vegye be.)

De remélem azóta jobban van a lányod!

2011. máj. 13. 21:43
 4/4 A kérdező kommentje:
mexalent vettem,most nincs baja.... ha ő azt akar,akkor azt kap.... hagyam rá vagy ne?
2011. máj. 13. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!