Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 16 éves vagyok lány, és...

16 éves vagyok lány, és imádom a vért. Forduljak pszichológushoz?

Figyelt kérdés
Valamikor direkt meg szúrtam magam hogy lássam egy kicsit és meg is szoktam inni :(.Mit csináljak? (a Suliba csak Vámpír Lánynak becéznek.És van aki utál-e miatt :(
2011. máj. 6. 21:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
48%
Nyolcadik,vérfertozése akkor van valakinek,ha pl megvágja magat egy piszkos targyal,és bekerulnek a baktériumok a vérébe.
2011. máj. 6. 22:49
 12/18 anonim ***** válasza:
Utolsó! Az vérmérgezés, a vérfertőzés más tészta, nézz utána.
2011. máj. 6. 22:51
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem egy hülye agymosott fiatal vagy. A pszichológus fölösleges. 2 nagy apai pofon, hogy kiesik 2 fogad pont elég lesz. --------> kiraly =)) egyet ertek :)) csak az a baj ha ki esik 2 foga akor is fog verezni a pofaja=))
2011. máj. 6. 23:10
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem kell vagdosnod magad, minden hónapban menstruálsz. Abba is van vér. :D
2011. máj. 7. 09:28
 15/18 anonim ***** válasza:
Ja igyál vámpírteát. Az csillapítja a vérszomjad.(ha nem tudnád mi az, tamponos tea ;D)
2011. máj. 7. 09:35
 16/18 anonim ***** válasza:
22:49 hülye vagy fiam, egyes!
2011. máj. 7. 10:06
 17/18 anonim ***** válasza:
22:51-es valaszolo igazad van,én tévedtem.Osszetévesztettem a vérmérgezés szot a vérfertozés szoval.A vérmérgezésre gondoltam.
2011. máj. 7. 23:56
 18/18 anonim válasza:
Én is szeretem a vért..de csak nézni, és kóstolgatni...de csak a sajátom..ha elvágom mondjuk az ujjam -pl technikán fonalfűrésszel-.. Ma meg vérzett az orrom és késztetést éreztem hogy megkóstoljam
2013. máj. 6. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!