Herpeszről kérdések?
Pár napja jött valami a szám sarkán. piros dudor és egy pici fehér sebecske rajta! Arra gondoltam először, hogy kipállott a szám széle.
Azokra a herpeszekre amiket nekem ki írt a google arra hál isten nem hasonlít/ remélem nem is fog/.
A kérdésem igazából az lenne, hogy valaki nekem körbe tudná írni hogyan fáj a herpesz? Úgy értem viszket? Ég? Vagy csak fáj?
Nekem fáj, ha ki akarom nagyra nyitni a számat húzódik, de nem viszket és nem ég. inkább úgy fáj mint amikor néha a számon belül szokott seb lenni,mondjuk amikor megharapom véletlen és ilyen afta féle seb lesz ott.
Hello.
Nekem pont ugyan ezek a tüneteim vannak. Igazából én sem tudom mit csináljak, mert különböző gyógymódokat írnak. Én ezt próbáltam ki, és bevált. Vattát mártsd bele egy kis alkoholba és egy kis sóba és rakd a kisebesedett helyre, vagy esetleg még ami garantált hatás aloeverás gyógynövény. Lehet kapni gyógyszertárakba krém formában is.
Mielőbbi gyógyulást! :)
Nagyon szépen köszönöm!
Sajnos most vettem észre a válaszod, de köszönöm így ha megint kijön kipróbálom. Hál Istenek nekem már elmúlt, én egy napig kamilláztam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!