Normális, hogy ilyenkor jön meg?
Figyelt kérdés
15-én szokott általában megjönni,16-án erősebb és 17-én gyengülni szokott (a vérzés)
most 4-én kezdi.Normális ez?Étrendtől lehet?
15 éves vagyok és kb. 2-2,5 éve van meg.Lehetséges,hogy még nem állt be?Nem rendszereződött?
Előre is köszönöm az értelmes válaszokat!
2011. máj. 4. 20:50
1/5 anonim válasza:
Szia
Ez teljesen normális,nekem még 8 év alatt sem állt be, van hogy hetekkel előbb vagy később jön.
Ha valaki fogamzásgátlót szed akkor jön csak percre pontosan meg.
2/5 anonim válasza:
Utolsó ez nagyon nem normális, hormoningadozásra utal aminek súlyos okok is lehetnek a hátterében, ezzel én elkocognék egy belgyógyászhoz.
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
Első,te megnyugtattál,de második,te nagyon nem:S azért ment mind a kettőtöknek a zöld kezecske:)
Még várok kicsit,talán rendszereződik:S
2011. máj. 5. 09:41
4/5 anonim válasza:
Kérdező: az utolsó hozzászóló vagyok. Az,hogy néha-néha elcsúszik nem baj, még az se baj, ha 30-35 napra vagy esetleg 24-re menstruálsz a lényeg,hogy rendszeres legyen a dolog, ahhoz,hogy ez problémát mutasson egyéb tüneteknek is jelen kell lenniük. A ciklusod 2 év után már be kellett,hogy álljon,de a női hormonháztartásról tudni kell,hogy egy szellő is fel tudja azt borítani, és fel is szokta, évente legalább 2x borul meg kicsit a hormonháztartása egy átlag nőnek, de van,hogy észre se veszi. A baj ott kezdődik,ha külső segítség nélkül nem tud visszaállni.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!
2011. máj. 6. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!