Másnaposan megy a hasam. Mit tehetek ellene?
Természetes dolog ha sokat iszik valaki, mert a legtöbb pia vízhajtó hatású nem mellesleg ha annyira kiütöd magad akkor a szervezet méregként fogja fel és próbál mindent kiadni magából (mint mikor valaki a piától hány).
Orvosság nincs. Majd abbahagyja egy idő után.
Első kettőnek köszi a választ. Sejtettem hogy ez a helyzet, csak gondoltam hátha van vmi.
Harmadiknak meg gratulálok hozzá hogy nem bír végigolvasni egy kérdést.
Amik jók: (gyógyhatásúak,és nem csak a székletet fogják meg)
reszelt alma
répa
rizs
Hát pedig az lenne a megoldás, ha kevesebbet innál. Egyébként ha sört is iszol, nekem azzal gondjaim voltak, és kiderült, hogy lisztérzékeny vagyok (a sör meg ugye gabonából készül).
Kipróbálhatsz egy dolgot, nekem a tömények után másnap kissé fájdogál a hasam stb., nekem a probiotikum segített. Ebben hasznos bélbaktériumok vannak, kicsit visszaépíti a bélflórát. Én úgy vettem észre, hogy jó, de nem tudom, tudományos alapja van-e. :D
Ja, és olyanról is hallottam, hogy valakinek a mája volt rossz, azért nem bírta a hasa az alkoholt, nem tudja a máj megfelelően lebontani. Ha a probiotikum nem jó, vizsgáltasd ki magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!