Kiütés a víztől, mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Minden fürdés után, kis apró pöttyök jelennek meg rajtam, van amelyiknek fehér pötty van a közepében mint a pattanásnak. De sajnos nem nagyon akarnak elmúlni! Mi lehet a probléma? A válaszokat előre is köszi!2011. máj. 3. 23:36
1/8 anonim válasza:
Tusfürdő cserére vár, vagy a szappan!
2/8 anonim válasza:
ha mindig csak akkor van, ha fürdesz, akkor lehet, hogy túl klóros a víz, és nem szereti a bőröd...
persze ez csak ötlet...de nekem ez ugrott be erről a kérdésedről...
remélem segítettem:)
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Lehet a víz túl klóros, és milyen tusfürdőt vegyek?
2011. máj. 3. 23:45
4/8 anonim válasza:
Én megpróbálnék a helyedben egyszer sima tiszta vízzel fürödni, tusolni. Ha utána is jelentkeznek a pöttyök, akkor a víztől van nem tusfürdőtől. Ha nem, akkor nagyon érzékeny a bőröd, lehet hogy gyógyszertárit kéne venned, vagy tesztelgetned mit bír a bőröd. Barátnőm bőre csak és kizárólag a kék dove tusfürdőt bírja, a többitől sajnos kipirosodik a bőre, viszket meg minden, szenved tőle.
Vannak érzékeny bőrre kímélő tusfürdők, de nem tudom melyek azok. Talán itt neten is ha nézelődsz találsz valamilyent amit boltban is kaphatsz.
5/8 A kérdező kommentje:
Rendben köszi! nekem alapvetően nem viszketnek, csak maguktól kijönnek! Akkor reggel megpróbálok sima vízzel lefürödni, de szerintem a víz lesz a bűnös! Köszi!
2011. máj. 3. 23:54
6/8 anonim válasza:
Ha nem zuhanyozol, hanem kádban fürdesz, a kád tisztítására használt vegyszer is okozhat allergiát, ami akármilyen alaposan is mosod ki, rajta marad. Nekem ez volt a "hunyó".
7/8 A kérdező kommentje:
Zuhanyzom, és nemrég fürödtem tiszta vízzel, tehát semmi tusfürdő meg ilyenek, és újabbak jöttek ki:S Most ilyenkor mit lehet csinálni a vízzel?
2011. máj. 4. 21:39
8/8 anonim válasza:
Nézd meg a manna szappan oldalát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!