Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hullik a hajam csomókban 13...

Szőkecsaj kérdése:

Hullik a hajam csomókban 13 évesen. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Sziasztok!!13 éves vagyok és most mostam pont hajat és két marék hajat kihúztam de nem erősen csak beleraktam a kezem és kijött ilyen szokott lenni olyan hetente hogy ennyi kijön de más napokon is szokott hullani de nem ennyi mennyiség.azt mondják ez természetes . Mit csináljak??:S
2011. máj. 3. 19:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Sokan még nem tudjátok, hogy az összes sampon, hajhab, zselé, hajbalzsam, és minden amit a fejetekre kentek, tele van mérgező vegyületekkel, amik nemhogy ápolják, hanem egyenesen tönkre teszik a hajat, a fejbőrt, de ugyanez elmondható minden más tisztálkodó szerre. Ha nem akartok megkopaszodni, vagy allergiások lenni, vagy megvakulni, akkor hagyjátok abba ezeknek az agyon reklámozott termékeknek a használatát, és keressetek olyan cuccot, ami csak és kizárólag!!! természetes anyagokat tartalmaz.
2011. máj. 3. 21:06
 12/12 anonim válasza:

Menj el vérvételre, az mindent elárul.

Ha minden rendben, akkor ajánlom a gyógyszertárban kapható Vichy hajhullás elleni sampont és a Béres szépségvitamint vagy a Pharmaton Vital-t.

Nekem bevált.

Amúgy nekem a stesszes életmódom miatt hullik a hajam. :S

2011. máj. 3. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!