Csomókban hullik a hajam! Mit csináljak?
Kb 1-2 hete elkezdett csomókban hullani a hajam, pedig hajerősítő szerrel mosom. Ezt a kúrát kb 2 hónapja kezdtem el.
Nagyon durván hullik, szerintetek mitől lehet? Rendesen étkezem, vitaminbevitelem megfelelő.
Mit tehetek a hajhullás ellen? Valamit mit tehetek azért, hogy megvastagodjon a hajam újra?
21 éves lány vagyok, segítsetek, nagyon kétségbe vagyok esve!
Ja igen... színezővel festettem mindig is, kb 3-4 havonta, soha nem volt problémám eddig.
több oka is lehet
1. van egy vagy több rossz fogad..(még akkor is ha nem tudsz róla)
2 allergiás vagy a hajerősítő szerre,és ez okozza..Én abbahagynám a használatát,és megvárnám,hogy mi lesz később..
3.allergiás vagy a színező festékre..
Mandulám nincs, az tuti nem lehet baj.
Rossz fogakról nem tudok, de a bölcsességfogaim mocorognak, szóval előfordulhat, hogy azok.
A hajszínezőre nem tippelnék, mert évek óta ugyanazt a márkát használom (8 éve) és ha eddig nem volt vele baj, akkor nem hiszem, hogy most jönne ki. Allergiatesztet mindig megcsináltam.
Az tény, hogy a samponokra, tusfürdőkre, dezodorokra allergiás vagyok jórészt, biocuccokat és gyógyszertári nyavalyákat kell használnom, talán az illatanyag vagy valami hasonló nem tetszik a bőrömnek (nem tudom pontosan, valahol van róla papír), tehát ami a boltban a polcon van, az nekem mind tabu. Lehet, hogy az újfajta hajerősítős samponom az oka.
Ja és még azt hozzá kell tennem, hogy sok a fehérvérsejtem, és kicsit kevés a vörös. (Ezt 3 éve fedezték fel nálam, nem tudjuk, mitől lehet. Étrenddel korrigálom az ingadozást és határértékeken belül tartom.)
De akkor mit tehetek, hogy erősebb és vastagabb legyen a hajam? Régen gyönyörű vastag hajam volt, és most alig van valamennyi... :'(
első vagyok
látod, csak igazam van... a sok fehér vérsejt gyulladást jelez. Kezdd el a kivizsgálást, sorba menj, fogászat, nőgyógyászat stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!