Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mások miért érzik jól magukat...

Mások miért érzik jól magukat ott? És én miért nem tudtam jól érezni magam?

Figyelt kérdés
Év elején voltam a Vadaskert Gyermekpszichiátriai Kórházban. De ,én nem éreztem jól magam. Unalmas volt és volt egy olyan lány aki elrontotta a kedvem. Mindenkitől azt hallom, hogy ők másoktól azt hallották, hogy ők jól érezték ott magukat. Mikor mondtam is hogy én nem éreztem jól magam akkor mindenki csodálkozott. Talán rossz helyre kerültem? Javasolták a vissza menetelem, de így nem látom semmi értelmét.
2011. máj. 3. 15:44
 1/4 anonim ***** válasza:
hát sztem egy normális ember nem érzi jól magát egy korházban vagy a pszichiátrián!!
2011. máj. 3. 15:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Unalmas volt? Ez nem szabadidőpark, tehát lehet, hogy te mást vártál... ilyen helyekről a "jól érzem magam" értékelés olyasmit takar, hogy kedves volt a személyzet, az ápolók, esetleg jó a kaja, jól ki lehet jönni a többiekkel. Ez meg ugye egyéni dolog, lehet, hogy te nem vagy annyira barátkozós, vagy neked ez nem ütötte meg a "jó" szintet. Nem azapalján kell őket értékelni, hogy hogy szórakoztál.
2011. máj. 3. 15:50
 3/4 anonim ***** válasza:
# az alapján
2011. máj. 3. 15:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen azért kerültem oda mert zárkózót vagyok és nem beszélgetek senkivel. Az ebéd megfelelő volt voltak kedves emberek is és ennyi.
2011. máj. 3. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!