Ez a kettő mennyire 'függ egymástól'?
Hogy értve, hogy "vakbele van"? Mindenkinek van vakbele..
Ha vakbélgyulladásra gondolsz, igen, akkor kihagyhat a menstruáció, egy gyulladás a szervezetben késleltetheti a menzeszt.
Elnézést azthittem érteni fogjátok :) de tényleg nem jól fogalmaztam..
Vakbélgyulladásra gondoltam.
És azt tudod,hogy minden esetben késik/kihagy a menszes a vakbélgyulladásnál vagy "csak" előfordulhat,hogy kihagy/késik?
köszönöm szépen.
köszönöm.
Igazából az érdekelne,hogy mennyi az esélye annak,hogyha az embernek vakbélgyulladása van akkor késik a menszesz?!
ez 'törvényszerű' vagy előfordulhat.. bocsi ha idegesítő kérdéseim vannak de az interneten nem találtam erről szóló cikkeket,de még keresem.
köszönöm.
Első vagyok
Hmm...nem lehet 100%-ra megmondani, hogy amiatt késik/marad-e el, de szerintem olyan 60-70%ban előfordulhat. A kimaradás sem biztos hogy kimaradás, lehet hogy teljesen áttolódik a következő hónapra, és mondjuk akkor 2x fog megjönni. Én torok-mandulagyulladás miatt jártam így. Ha szedsz penicillint, vagy bármilyen más gyógyszert erre, akkor 98%, hogy emiatt van. De legjobb tudomásom szerint egy góc a szervezetben simán előidézheti ezt. Pl. ha sokáig nem jön meg (és nem vagy terhes) a nőgyógyász többek között gócszűrést is fog végeztetni (legalábbis kéne neki), ebbe beletartozik ultrahang, fogászat, stb.
De ha esetleg úgy nyugodtabb vagy, és terhességre gyanakszol, inkább vegyél egy tesztet, az tuti:)
Még mindig első:
www.webbeteg.hu >itt még érdemes lehet érdeklődni, biztos okosabbat tudnak mondani mint én:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!