Harántsüllyedés gyógyítása?
Figyelt kérdés
Harántsüllyedésem van (NEM lúdtalp), beszéltem már gyógytornásszal, azt mondta, ha kitartóan tornáztatom a talpam, elmúlhat. Jó rá pl., ha lábbal gombokat szedegetek a földről vagy ilyesmi. Nyilván harántemelő betétet is hordhatok, de a lényeg, hogy meg kell erősíteni a boltozatot tartó izmokat.
Az érdekelne, van-e akinek sikerült ezt kikúrálnia, és ha igen, mit tett érte. Nyilván tudom, hogy kitartás kell hozzá, de oly messzinek tűnik a cél elérése, jó lenne, ha valaki megerősítene, hogy igen, érdemes kitartani!
2011. máj. 1. 15:35
1/2 anonim válasza:
Szia,nem tudom gyógyítható e,de nekem is ez van.
Nagyon szokott fájni a lábam, idáig egy cipőt találtam, amiben nem fáj és használat közben tornáztatja a lábat.
3 éve használom,nagyon jó csak borzasztó drága.
2/2 A kérdező kommentje:
Szia! Milyen cipő ez? Doki ajánlotta? Szerencsére nekem nem fáj (még?), de jó lenne valahogy leállítani a folyamatot.
2011. jún. 8. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!