Pánikbetegségre szeretnék valami gyógymódot! Ti mit használtok, vagy mit szedtek?
Szia! Én is az voltam. Pontosan mik a tüneteid? Levegő kapkodás, tömeg-tömegközlekedési iszony....? Én levegőt kapkodtam,azt hittem sokszor megfulladok. Leizzadtam, remegtem, magas volt a vérnyomásom, halál félelmem volt. Szüleim, barátok segítettek túllépni rajt. Mondták, hogy csak beképzelem, mindenki reflexből veszi a levegőt. Anya simogatott sokáig, h elaludjak. Akkor voltam 16 éves, most 23. Gyógyszeres kezelés kellett volna, de mivel nem kértem, depresszióvá vált a dolog. Nehéz lesz kilábalni belőle, napi 3 nyugtató, 1 antidepresszáns:S, sajnos. Szal én azt mondom menj el pszihiáterhez. Más megoldás nincs. Egyedül nem lehet ezt megoldani, mint ahogy azt én is hittem. Szal mindenképp menj dokihoz. Nem szabad elhülyeségkedni, mert depresszió után már nincs vissza út, magyarán szocissá válik az ember, HA nem szedi be a gyógyszereket. Én szedem rendszeresen, azt mondják 8 hóig kell, aztán vége lesz, TALÁN, sajnos ez is egyénfüggő. De kell hozzá saját akarat is, életmód váltás, többet kinn lenni, társaságba járni, nem szabad gondolkozni, így leköti magát az ember, és nem rágja magát, apró dolgokon, ami nagynak tűnik nekünk. Le kell győzni a gyógyszer csak fél megoldás!!!
Remélem tudtam segíteni.
Kívánok mielőbbi gyógyulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!