Hogyan szokhatnék le a bőröm rágásáról?
A körmömer is rágom, de nem csak azt, hanem az ujjaimon a bőrt. Nem is szép a kezem, de a baktériumok is könnyebben bejuthatnak a szervezetembe nem?
A lényeg, hogy azokhatnék le róla, hiszen már nagyon sokszor elhatároztam, de nem sikerült...
Akarat kérdése!
Én magam egy hónapja határoztam el, hogy "többet nem rágom a körmömet", és elég jól haladok a leszokás fele.
Körülbelül 14 évig folyamatosan rágtam a körmöm és a köröm körüli bőrt is, és elég csúnya lett az újaimon a köröm. (nem ér túl a bőrön, repedezett gyenge volt)
Most hogy már félig leszoktam róla (azért írom, hogy félig mert még néha a számhoz kapom a kezem és ha nem figyelek akkor bizony lerágom egy kevesett) így már nem is gondolok rá, és erősebbb a körmöm mióta nem rágom.
11:46
Én például elég furán néznék ki műkörömben :D
(19 éves férfi létemre).
:-))
Hát... tényleg fura lennél :-))
De én a lánynak javasoltam.
köszönöm a tanácsokat...csak az a baj, hogy már sokszor elhatároztam, hogy leszokok róla, de mikor nem figyelek, akkor azért előfordul. Műkormöt pedig nem szeretnék csináltatni, mert 14 éves lány vagyok és hát...
de köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!