Öngyilkossági kísérletből származó hegeket hogy lehet eltüntetni?
Tavaly csináltam egy hülyeséget, felvágtam a csuklóm, és most van ott pár elég ronda heg :/ Eddig nem érdekelt, de jön a nyár, és nem akarok végig hosszú ujjú pólóban mászkálni :P Valahogy el lehet ezeket tüntetni? Plasztikai sebészet nemigen jöhet szóba, mert annyi pénzem nincs :(
23/F
3 lehetőséged van:
1 megpróbálod eltakarni, karkötő tetkó,stb
2 ezerrel elkezdesz rá alkalmazni valami orvosi kenőcsöt amit pl műtétek után adnak és gyorsítja a bőr cserélődését
3 előbb utóbb elmúlik, nekem van egy elég durva hegem, (baleset, majdnem csontig érő vágás) egy-másfél éve szereztem és ha ilyen ütemben halványul el akkor egy éven belül csak a nem folyamatos érzékelés marad utána (mivel a varrás nem milis pontosságú ha végigsimítom keresztbe ugrik egyet oldalt az érzékelés, gondolom az idegrendszerem előbb utóbb megszokja és az is visszáll)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!