Vállalnátok újabb műtétet és kemoterápiát, ha már egyszer átestetek rajra? Áttétem van.
Orvosi hanyagság miatt, már átestem egy nagyon csúnya műtéten, ami rákos daganat volt.Életbe maradásom érdekében belementem a kemoterápiába, ami kegyetlen 6 hónapot takart. Állapotom nem jobb, hanem rosszabb lett.Most 3 év után, mikor egészségessé nyilvánítottak, egy lelkiismeretes orvos
segítségével kiderítették, hogy a tüdőmben egy agresszív gyorsan fejlődő rákos daganatom van. Áttét.4 napom van, hogy eldöntsem 53 évesen feladjam, vagy vállaljam a majdnem lehetetlen.Mit döntenétek Ti? Most én úgy vagyok, hogy felesleges újabb tortúra, hisz ha megjelent z áttét, hiába műtenének meg, újra megjelenik. Mondjátok el a véleményeteket! Előre is köszönöm.
Első gondolatom az lenne: Csinálná ám a f@szom...! (valóban az is volt)
Aztán második gondoltatom, pár nap után: A f@szom, aki nem csinálja! Nanáhogy! (és az is volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!