Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Vállalnátok újabb műtétet és...

Vállalnátok újabb műtétet és kemoterápiát, ha már egyszer átestetek rajra? Áttétem van.

Figyelt kérdés

Orvosi hanyagság miatt, már átestem egy nagyon csúnya műtéten, ami rákos daganat volt.Életbe maradásom érdekében belementem a kemoterápiába, ami kegyetlen 6 hónapot takart. Állapotom nem jobb, hanem rosszabb lett.Most 3 év után, mikor egészségessé nyilvánítottak, egy lelkiismeretes orvos

segítségével kiderítették, hogy a tüdőmben egy agresszív gyorsan fejlődő rákos daganatom van. Áttét.4 napom van, hogy eldöntsem 53 évesen feladjam, vagy vállaljam a majdnem lehetetlen.Mit döntenétek Ti? Most én úgy vagyok, hogy felesleges újabb tortúra, hisz ha megjelent z áttét, hiába műtenének meg, újra megjelenik. Mondjátok el a véleményeteket! Előre is köszönöm.

2011. ápr. 21. 08:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nagyon fájdalmas dolog rákban meghalni.
2011. ápr. 21. 16:06
 12/14 anonim ***** válasza:
Ne akarj meghalni hiszen olyan fiatal vagy még ,keres rá erre a vitaminra B17 áttéteknél is segíthet és megkönnyítí a kemot.
2011. ápr. 22. 18:06
 13/14 anonim ***** válasza:

Első gondolatom az lenne: Csinálná ám a f@szom...! (valóban az is volt)

Aztán második gondoltatom, pár nap után: A f@szom, aki nem csinálja! Nanáhogy! (és az is volt)

2012. szept. 8. 22:52
 14/14 anonim ***** válasza:
Hogy vagy kérdező ? Remélem nem adtad fel és megnyerted a csatát !!!
2014. okt. 30. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!