Engem miért csípnek állandóan a bolhák?
Még csak most kezdődött el a tavasz, de máris bolhát szedtem össze valahol. Ez mindig így van, ha valahol bolha van, az biztosan megtalál engem.
Egyáltalán nem vagyok igénytelen, nagyonis tiszta és ápolt vagyok, mégis, ha egyszer belement a bolha a ruhámba, alig tudom kiirtani őket.
A térdem már meg is van dagadva, annyi csípás van rajta.
Szeretném ha meg tudná mondani nekem hogy mit csináljak, mert már sírni tudnék, annyira kétségbe vagyok esve.
A válaszokat előre is köszönöm szépen.
Egyél több fokhagymát, azt ki nem állhatják a vérszívók. :)
Nem csak "vámpírlegenda".
Mást nem igen tehetsz, ha ennyire kedvelnek, meg esetleg igyekszel belenyugodni. :S
Khm... mondjuk teszel fel bolhanyakörvet. XD
A bolhanyakörv már nekem is eszembejutott XD
Nem tudom hogy milyen a vércsoportom, de sajnos jobban szeretik a bolhák mint a kutya a csontot.
Most az lesz hogy mindenemet kimosom, amibe belemehetett, és bolhaport is veszek.
Csak azt szeretném, ha lenne erre valami végleges megoldás a dologra, de eddig még olyat nem találtam :S
Köszi hogy ilyen gyorsan válaszoltatok, ha valamit még tudtok tanácsolni akkor írjatok még!
Nekem csak egy kutyám van, szerencsére ő nem bolhás, de a környezetemben sokmindenkinek van kutyája, úgyhogy elképzelhető, hogy tőlük lettem bolhás.
Éppen ma volt a nagytakarítás, de már egy olyan 2-3 napja nem csíptek meg.
Mostmár biztosan nem élnek! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!